Bacteria Posted March 1, 2015 Share Posted March 1, 2015 @, ca acela de pe yt dacăăăăăăăă știi cum zic 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Castle Posted March 1, 2015 Share Posted March 1, 2015 @, vitreanca??? Shi acolo se mai aude de la Igorgean? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted March 1, 2015 Author Share Posted March 1, 2015 Intreaba blea de la ada si avem la istorie, sa-mi fac. Daca nu imi fac ap nici nu vin maine blea. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Castle Posted March 1, 2015 Share Posted March 1, 2015 @, Ada nio spus c vo dat un test cacoita, da eu poh nu il fac 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bacteria Posted March 1, 2015 Share Posted March 1, 2015 @, tu jă ești fecioru directorului, nahui tema pe acasă? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Castle Posted March 1, 2015 Share Posted March 1, 2015 @, eu vasheta ini fac lectiiile prosta la istorie ma pregatesc de olimpiada sh nu ini fac 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bacteria Posted March 1, 2015 Share Posted March 1, 2015 @, da ladna, șutca bîlo sca eu vreu să-ni fac lecțiile da hz ce am.. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Castle Posted March 1, 2015 Share Posted March 1, 2015 @, dap shi nu intrebi de la shineva? logic nu? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Castle Posted March 1, 2015 Share Posted March 1, 2015 (edited) Lag.... Edited March 1, 2015 by Raimond159 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bacteria Posted March 1, 2015 Share Posted March 1, 2015 @, da, laghicino da să vezi și ciudiși am eu în grupă.. cei care știu ce avem pe acasă deamu dorm, da cei care-s on ap îs ca mine..așă că ne sudiba 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Castle Posted March 1, 2015 Share Posted March 1, 2015 @, poneatna Lam mini in clasa cam tot asha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bacteria Posted March 1, 2015 Share Posted March 1, 2015 ni-aș face așa ceva, mă rupe ...numa că e legat de religie, da eu nu-s credincios ...da hotea.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Castle Posted March 1, 2015 Share Posted March 1, 2015 fati aistea o sa ai uvajuha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bacteria Posted March 1, 2015 Share Posted March 1, 2015 @, ăăăi, nahuia în primu rînd e o biserică și o cruce pe acolo, da eu-s satanist ș în a 2-lea nu îmi place o să îmi fac acela de mai sus sau asta pe mînă, înc nu știu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Castle Posted March 1, 2015 Share Posted March 1, 2015 @, bai nacolshili estea vapshe nus po ponyateem Daca iti faci una, fati vorovskaia Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bacteria Posted March 1, 2015 Share Posted March 1, 2015 @, da bl, să scriu SANEA în rusă pe dejiti poate? oih mne că nu-i po ponyatem, eu vreu nabiu sibe tatu na ătu i na tu 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Castle Posted March 1, 2015 Share Posted March 1, 2015 @, fat o tatuha deal de vor v zakone Eu vapshe ii avujasc pi asha oameni, sh cacta dac cesna ascult cintecele lui Krug 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bacteria Posted March 1, 2015 Share Posted March 1, 2015 @, tufeo băi și ti daibești tu amu la ora asta 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Castle Posted March 1, 2015 Share Posted March 1, 2015 @, caroce cind iti faci tatu ap ma chemi pi mine eu stiu cari is po ponyateem 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bacteria Posted March 1, 2015 Share Posted March 1, 2015 @, țînețăl ăi mă uitam c ciot tu ai banditscaea roja, ciota ne to vot ano șto mihalîci =)) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Castle Posted March 1, 2015 Share Posted March 1, 2015 @, idi nahui eu vsiotaki traesc in Buiucani 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bacteria Posted March 1, 2015 Share Posted March 1, 2015 @, eii ble, să fost la ciocana gopnic erai bî băi ciuvac, davai să neпунем плус ла тоате постуриле фкум поц пуне 10 пе zi, eu amuș ț-am pus 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Castle Posted March 1, 2015 Share Posted March 1, 2015 @, eu gata hai asha in fiecare zi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bacteria Posted March 1, 2015 Share Posted March 1, 2015 @, eu tot gata davai, net prablem cum nu ne-am gîndit pîn amu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Castle Posted March 1, 2015 Share Posted March 1, 2015 @, eu cacta cu John fashem da deam cu tine Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts