Dyablox Posted March 2, 2015 Author Share Posted March 2, 2015 WE, IAR BLEA INCERCATI SA MA INTRECETI? scz caps. Eu am 3k+, si ce folos, nici un privilegiu, sunt #NAB Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chris Cooper Posted March 2, 2015 Share Posted March 2, 2015 (edited) @, se stie.Al 2802-lea post in acest topic, ahueti si spammeri suntem Edited March 2, 2015 by JohnstoN Link to comment Share on other sites More sharing options...
Castle Posted March 2, 2015 Share Posted March 2, 2015 @, numa eu cit fac @, shi folos din posturi, da contu nii Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted March 2, 2015 Author Share Posted March 2, 2015 Ei tu, eu cat fac. Eu fac spam peste tot si ghini Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chris Cooper Posted March 2, 2015 Share Posted March 2, 2015 Spam? Unde spam ba? Ne ne slishal.Eu vorbesc civilizat in mod normal cu membrii comunitatii Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted March 2, 2015 Author Share Posted March 2, 2015 Eu tot. Niciodata nu am scris gresit din punct de vedere gramatical sau stilistic. Mereu respect toate regulile. Chiar niciodata nu injur, ii stimez pe toti. Mai pe scurt, sunt membrul ideal ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chris Cooper Posted March 2, 2015 Share Posted March 2, 2015 Blea, kelton ni-o respins propunerea, macar sa fi zis motivul, asa aiurea o raspuns Era mult mai norm de o accepta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bacteria Posted March 2, 2015 Share Posted March 2, 2015 Figase spammeri iobnatîe Am venit ș eu acm de la Coledj, sca aseară m-am culcat la 4 ș 6 minute zato la 6 jumate m-am trezit așa svejîi, ahuenna Ei, pla băieții că cei mai mare spammeri de aici sunt eu cu Raimond, voi șă știți 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chris Cooper Posted March 2, 2015 Share Posted March 2, 2015 @, pff, tu nu mai vazut pe mine in tinerete, si spam fasem pe la rTn, S4F, VIP oi blea.Mai ales la S4F cu Roshu cand fasem un 7-8 pagini in doi, pacat ca ynna ni-o sters aproape toate posturile de-acolo erau prea multe necenzurate. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AT Gary Posted March 2, 2015 Share Posted March 2, 2015 Ce mai faceti baietei ? Cum cu scoala Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bacteria Posted March 2, 2015 Share Posted March 2, 2015 @, liber fac ș eu cu Rai așa @, de-a pula ș mai rău băi xstate, ni-am dat seama că fetele-s proaste.. atît timp cît îi scrii, cleiești la ea..una alta -pohui da cum deam începi să-ț fie pohui de ea -trage la tine bag пула 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
AT Gary Posted March 2, 2015 Share Posted March 2, 2015 @, Bai,aici e vorba de scola Si treaba are fetele cu scoala ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bacteria Posted March 2, 2015 Share Posted March 2, 2015 @, prosta ea e colega :/ p.s. mai atent cu double post 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted March 2, 2015 Author Share Posted March 2, 2015 Bai intra te rog la rTn si uite-te sini are cele mai multe posturi acolo. Eu sunt Prea maretul Spamer al B-Zone, toti ma stiu. EU m-am dus la trenca. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AT Gary Posted March 2, 2015 Share Posted March 2, 2015 @, Dawai ! Bai da la ce trenca ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bacteria Posted March 2, 2015 Share Posted March 2, 2015 @, bl, par sînteț eobnatîe cu John Eu am spun în topicul ista 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted March 2, 2015 Author Share Posted March 2, 2015 Ei, tu ai spus in general, eu ti-am demonstrat ca eu is cel mai mare. La balet garry. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chris Cooper Posted March 2, 2015 Share Posted March 2, 2015 @, m-am suparat pe tine, nu iti mai fac avatar, check spoiler Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sp1keee Posted March 2, 2015 Share Posted March 2, 2015 Patani zdr cf? Bai noi venit asa o fotca , O mica istorioara , Mergeamu 2 admicani sh pe STAND o vazut o rokie , unu spune uite sh culoare are Albastu cu nergu da al 2 spune tipa ca ii Alba cu galben (gold) Va rog frumos spunetimi sii culoarre vedeti voi la mini jumatate de clasa vede Albastru cu Negru sh restu vede Alb cu Galben ( gold ) Eu vad Albastu cu negru voi si vedeti Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chris Cooper Posted March 2, 2015 Share Posted March 2, 2015 @@Sp1keee, bai tu ai report, voi sunteti daltonici in pnm?Ii galbena si kakova huia tat netu intreaba si culoare are, daltonici hueva blea.Cumparati-va blea ochelari ca dibiliati cu tatu, si cu ochii si cu mintea, ca postati toate prostiile.Mai ceva ca Ebola rochia asta s-o imprastiat pe tot globu pamantesc doamne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sp1keee Posted March 2, 2015 Share Posted March 2, 2015 @@Sp1keee, bai tu ai report, voi sunteti daltonici in pnm? Ii galbena si kakova huia tat netu intreaba si culoare are, daltonici hueva blea. Cumparati-va blea ochelari ca dibiliati cu tatu, si cu ochii si cu mintea, ca postati toate prostiile. Mai ceva ca Ebola rochia asta s-o imprastiat pe tot globu pamantesc doamne. Si ti apuca bai , tu o vez galeba da ? da eu o vad abastra , bai pula toti amu ahuesc la fotca asata , ca o parte vede albastra sh o parte galbena , sintem 50la 50 , nimi nu stie sii cu fotca asa sh di si toti o vad diferte culori ,sh sporec , asaca nu fute capu eu nus daltonic toti o vad sau albasta cu nergu sau alba cu galben Mai astept ..... spuneti si vedeti Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chris Cooper Posted March 2, 2015 Share Posted March 2, 2015 Povesti cu capra si cu mos andrii.Acei care o vad de alta culoare sa se ibaneasca cu capu de masa si o sa-si deie seama si culoare ii, si ni-i pohui kakta si culoare vezi la rochia esheea, ma irita faptu ca lumea ii debila si posteaza ca scapatii '' BA DA TU CE CULOARE VEZI?", da nu ti-i pohui si culoare are blea? Stai suka spakoina si nu dupli lenta oamenilor cu "WAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA SI CULOARE ARE ROCHIA?". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Castle Posted March 2, 2015 Share Posted March 2, 2015 @, uzbagoisea, rochia ii albastru cu negru, shei care o facut-o asha o spus Blea eu am tras un pui de somn sh amu ma duc sa maninc Q7 eu az vreu spam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chris Cooper Posted March 2, 2015 Share Posted March 2, 2015 @, bai, ni-i ni total pohui si vezi tu in rochia seea.Cum am mai zis, mai seva ca Ebola s-o intins rochia asta pe planeta noastra, da-la nah.Unde-s oamenii pohuisti ca mine? Pe care nu-i doare niciunde ce culoare are o rochie ebanutaia... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Castle Posted March 2, 2015 Share Posted March 2, 2015 @, da nii cacta nii pohui, cii albastra nu am spus eu da shei care o facut-o Nii nii fioletovo shi culoare ii rochia Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts