Jump to content

P.O.H.U.I - Discutii

Dyablox
 Share

Recommended Posts

@, liber =))

Băi dibiloizi aici nu-i cum a spus Sp1ke, caroci fotca asta îi concenaia, ea e făcută prin PS ș la contrastu dintre alb ș auriu ea se poate vede albastru cu negru

Caroce așa huinea, vreo 2 ore în urmă pe ok.ru am votat că eu văd albastru cu negru amu m-am uitat în lenta me ș ea îi auriu cu alb. Aici depinde și de lumină

sunt 2 variante: una care am spus mai sus ș alta că ea e fotografiată dintr-un unghi anumit și totul depinde de luminp =))

IA IBUUuuuuuuuuuuuu, caroce mă uitam la fotcă acm ș era auriu cu alb ș caroce am îndoiet ecranu de la laptop în sus ș amu e albastu-negru ibaaaaaaati capati

am văzut avatarcicu. sps. plbm degrab îl schimb =))

Zdr.

John blea tu esti daltonic, care blea gold cu alb???? Acolo ii clar albastru cu negru, cel care o fotkait singur o zis asta, si expertii singur sustin ca nu e alb cu galben.

Otv, ce am avut pe acasa la romana si la info?? La info imi fac precis, deam la rom copii kak vsegda, cum blea sa incalc traditia de 9 ani?

Tati daltonicii care vad cu alb zic ca tine =))

Bai, john, tu macar stii si avem pe maine? Daca zic iar la parinti ca nica, o sa sie paleona deam =))

Da we, da eu cum blea numa in fata la comp stau... Si cand ma intreaba ap eu zic ca deam am facut sau nu am avut nica =))

Treb sa-mi scot macar un caiet in fata.

Ei l-am avut, el de cate ori imi cere sa "guste" eu il refuz, nu sunt GAY!

Blea, tata oricum o gasit cu ce sa se lege de mine, stang compu, o sa siu de pe mob daca ceva.