AT Gary Posted March 2, 2015 Share Posted March 2, 2015 @, Bai batman mai faci ce ti-am zis ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chris Cooper Posted March 2, 2015 Share Posted March 2, 2015 @, maine, is capitan america bl'. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bacteria Posted March 2, 2015 Share Posted March 2, 2015 @, liber Băi dibiloizi aici nu-i cum a spus Sp1ke, caroci fotca asta îi concenaia, ea e făcută prin PS ș la contrastu dintre alb ș auriu ea se poate vede albastru cu negru Caroce așa huinea, vreo 2 ore în urmă pe ok.ru am votat că eu văd albastru cu negru amu m-am uitat în lenta me ș ea îi auriu cu alb. Aici depinde și de lumină sunt 2 variante: una care am spus mai sus ș alta că ea e fotografiată dintr-un unghi anumit și totul depinde de luminp Link to comment Share on other sites More sharing options...
AT Gary Posted March 2, 2015 Share Posted March 2, 2015 @, Esti sutnic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chris Cooper Posted March 2, 2015 Share Posted March 2, 2015 @, bai nabetule, ti-am facut avatar, check pagina precedenta sau intra la mine pe profil si click portofolio, pa. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bacteria Posted March 2, 2015 Share Posted March 2, 2015 IA IBUUuuuuuuuuuuuu, caroce mă uitam la fotcă acm ș era auriu cu alb ș caroce am îndoiet ecranu de la laptop în sus ș amu e albastu-negru ibaaaaaaati capati am văzut avatarcicu. sps. plbm degrab îl schimb Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chris Cooper Posted March 2, 2015 Share Posted March 2, 2015 @, ce vafla, am stat 7 minute la dansu.. macar da + si comment la portofoliu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bacteria Posted March 2, 2015 Share Posted March 2, 2015 (edited) @, nisibe huia 7 minute tucma bl, plus nu pot da încă..pe la 24 o să pot pahod ah da, poț te rog să redimensionezi pentru avatar aestea 2: http://imgur.com/a/fjEIE pliz Edited March 2, 2015 by Q7 aka Reichenbach Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted March 2, 2015 Author Share Posted March 2, 2015 Zdr. John blea tu esti daltonic, care blea gold cu alb???? Acolo ii clar albastru cu negru, cel care o fotkait singur o zis asta, si expertii singur sustin ca nu e alb cu galben. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Castle Posted March 2, 2015 Share Posted March 2, 2015 @, atv Blea eu am mincat sh deam nu am cf Shi am avut pentru acasa? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted March 2, 2015 Author Share Posted March 2, 2015 Otv, ce am avut pe acasa la romana si la info?? La info imi fac precis, deam la rom copii kak vsegda, cum blea sa incalc traditia de 9 ani? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Castle Posted March 2, 2015 Share Posted March 2, 2015 @, la info plbm nica, la rom hz parca tot nic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chris Cooper Posted March 2, 2015 Share Posted March 2, 2015 (edited) @, hai nu ma zaibi cu rochia seea, футай la cap aiurea numa'. @, wrong, lu dyablox mention trebuie' Edited March 2, 2015 by JohnstoN Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted March 2, 2015 Author Share Posted March 2, 2015 Tati daltonicii care vad cu alb zic ca tine Bai, john, tu macar stii si avem pe maine? Daca zic iar la parinti ca nica, o sa sie paleona deam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Castle Posted March 2, 2015 Share Posted March 2, 2015 @, lu a mei lii poh uneori numa ma controleaza cind li se ridica manca in chept Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted March 2, 2015 Author Share Posted March 2, 2015 Da we, da eu cum blea numa in fata la comp stau... Si cand ma intreaba ap eu zic ca deam am facut sau nu am avut nica Treb sa-mi scot macar un caiet in fata. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bacteria Posted March 2, 2015 Share Posted March 2, 2015 Băi dalbaioji, rochia e albastră suca http://www.gandul.info/magazin/a-fost-rezolvat-misterul-rochiei-care-a-impartit-internetul-in-doua-fotografie-cu-femeia-care-a-purtat-o-la-o-nunta-13914384 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chris Cooper Posted March 2, 2015 Share Posted March 2, 2015 Aici ii albastra inchis cu negru, pe fotka seea vad cafeniu si albastru deschis.Eu prosta lucrez mult cu PS, pot diferentia culorile, nu ca toti daltonicii din lumea asta $@|_P@ v-am facut. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted March 2, 2015 Author Share Posted March 2, 2015 Taci we, uite un topic ca sa-ti dai seama cine e adevaratul daltonic - http://forum.b-zone.ro/topic/259980-teoria-unui-expert-despre-rochia-care-a-starnit-o-controversaef-pe-internet/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Castle Posted March 2, 2015 Share Posted March 2, 2015 @, tu shi nu uvajeshti bratvaua, daca noi am spus albastru cu negru, ap albastru cu negru Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted March 2, 2015 Author Share Posted March 2, 2015 Ahahaha Rai, insfarsit ai pus si tu un pricol zaciot Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bacteria Posted March 2, 2015 Share Posted March 2, 2015 @, în sfîrșit Dya l-o avut pe Raimond ahahhhaha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Castle Posted March 2, 2015 Share Posted March 2, 2015 @, wtf??? @, da eu tot timpu numa pricoale spun Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted March 2, 2015 Author Share Posted March 2, 2015 Ei l-am avut, el de cate ori imi cere sa "guste" eu il refuz, nu sunt GAY! Blea, tata oricum o gasit cu ce sa se lege de mine, stang compu, o sa siu de pe mob daca ceva. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Castle Posted March 2, 2015 Share Posted March 2, 2015 @, suka las c ti fut eu miine la scoala Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts