Dyablox Posted March 2, 2015 Author Share Posted March 2, 2015 ai vre tu. Eu ma bag in patutul meu caldut si moale, dak o sa vreu, am sa va scriu, daca nu, ap nu, sa nu ma rugati! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Castle Posted March 2, 2015 Share Posted March 2, 2015 @, las c ni videm noi miine @, ti gde rodnoi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted March 2, 2015 Author Share Posted March 2, 2015 Gata, BOSS-u se duce sa se uite la serial, nu-l incurcati, uitat-va la poza lui de avatar si ganditi-va doar de bine despre el. Eu intre voi am sa dezvolt cultul personalitatii, o sa am iubiti mai mult ca pe voi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Castle Posted March 2, 2015 Share Posted March 2, 2015 Caroce eu vad ca Q7 nu-i Eu ma duc sa fac un dush, cap dya miine o sa ma certe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted March 2, 2015 Author Share Posted March 2, 2015 Da we, dinții să-i speli cat mai ghinion, sa nu zic in general de tat gura Link to comment Share on other sites More sharing options...
Castle Posted March 2, 2015 Share Posted March 2, 2015 @, tu pe la cur sa te speli bine sh pe la coaie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bacteria Posted March 2, 2015 Share Posted March 2, 2015 @, ciuvac ea tut am jucat un meci în LoL ș caneșn l-am praibit caroce peste jumate de oră undeva îmi scoate ban-ul de 7 zile în CS:GO, pahod nu facem az spam hotea... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chris Cooper Posted March 2, 2015 Share Posted March 2, 2015 Eu intre voi am sa dezvolt cultul personalitatii, Ce ba ai citit o carte despre anii de razboi, stalin, taiga si vseo esti destept? Du-te la somn, eu maine iar stau acasa, udaci la scoala, ma bag mai departe sa citesc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Castle Posted March 2, 2015 Share Posted March 2, 2015 @, suka pavezlo, da noi la scoala @, nush nish eu daca o sa facem spam c o venit batea sh o inceput sa-ni futa capu c tipa la somn..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chris Cooper Posted March 2, 2015 Share Posted March 2, 2015 ba, va merge www.rpg.b-zone.ro ? Ca vreu sa vad update-ul si nu se aprinde site-u. gata o mers. Ba, wtf, o spus in game ca o facut update, pe site nu-i nici un update Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bacteria Posted March 2, 2015 Share Posted March 2, 2015 @, bîlo delo @, la mine merge Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chris Cooper Posted March 2, 2015 Share Posted March 2, 2015 Ba citeste ultima fraza din postu precedent a meu. Vseo blea, aghe amu ni-o aparut udate-u Link to comment Share on other sites More sharing options...
Castle Posted March 2, 2015 Share Posted March 2, 2015 @, ei update-ul ii cam levii Plbm nii poh de dinsu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chris Cooper Posted March 2, 2015 Share Posted March 2, 2015 Ebati cat am de citit in update-u ista. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted March 2, 2015 Author Share Posted March 2, 2015 Amuș il citesc si eu. Noapte bună. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bacteria Posted March 2, 2015 Share Posted March 2, 2015 M-am apucat de citit, da era pre dohuia așă c poh Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chris Cooper Posted March 2, 2015 Share Posted March 2, 2015 Eu l-am citit, ma duc sa citesc cartea mai departe, stang compu asa ca nb.Dya maine dimineata sa intri de pe wi-fi de la scoala sa vb. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted March 2, 2015 Author Share Posted March 2, 2015 Bai, de unde il citești? Pe rpg nu merge. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chris Cooper Posted March 2, 2015 Share Posted March 2, 2015 Merge, tre sa astepti oleaca.Check imagini.Hai nb Link to comment Share on other sites More sharing options...
Castle Posted March 2, 2015 Share Posted March 2, 2015 Eu o ma duc la culcare Noapte buna la toti @, miine sa-ti ei chilotei de sarbatoare Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted March 2, 2015 Author Share Posted March 2, 2015 Bai John wtf? Vad rochia seia deam galbena Noapte buna. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sp1keee Posted March 2, 2015 Share Posted March 2, 2015 Taci we, uite un topic ca sa-ti dai seama cine e adevaratul daltonic - http://forum.b-zone.ro/topic/259980-teoria-unui-expert-despre-rochia-care-a-starnit-o-controversaef-pe-internet/ AAAAaaaaa suka amu sini ii daltonic jjohn ? Tiam spus unii vad abastru cu nergu dar altii alb cu auriu , daca vez diferit ap nu inseamna ca esti daltonic Bai cand vez verde sh spui cai nergu ap atunsi esti daltoni dar cand din 100 de oameni 50 vad albastu sh 50 vad galen asa nu insemna nica Dya si culoare vezi ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bacteria Posted March 3, 2015 Share Posted March 3, 2015 Băi ciuvași, asta e iluzie optică. Doar 27% din oameni văd rochia albastră-neagră și restu aurie cu alb. Dacă nu știți ce e daltonismul nu spuneți. Daltonic e omul care încurcă roșu cu verde sau invers. Ș caroce mă sporem cu McMod că rochia e albastră da el aurie ș caroci am pus un klass pe odno, și peste vreo oră o pus Sp1ke fotca ap pe odno am văzut-o albastră ș pe forum aurie, am crezut că-s 2 fotși, ș mam uitat din nou pe odno în lentă ș deam ș pe aceea albastră o vedem aurie :/ asta-i iluzie, aiși depine de luminozitate, dar și concentrație Nb caroce Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted March 3, 2015 Author Share Posted March 3, 2015 @, bai otv, eu tot vedem numa albastru cu negru, si ieri noaptea cand m-am uitat la fotka pe care o puso john deam era galbena Zdr, succes la scoala. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xBlitzz PoH Posted March 3, 2015 Share Posted March 3, 2015 Salut cum la voi? Scriu si eu odata in luna . John insanatosire rapida , scucina la lectie fără tine))) Ce mai noi pe aici? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts