Jump to content

P.O.H.U.I - Discutii

Dyablox
 Share

Recommended Posts

ai vre tu.

Eu ma bag in patutul meu caldut si moale, dak o sa vreu, am sa va scriu, daca nu, ap nu, sa nu ma rugati!

Gata, BOSS-u se duce sa se uite la serial, nu-l incurcati, uitat-va la poza lui de avatar si ganditi-va doar de bine despre el. Eu intre voi am sa dezvolt cultul personalitatii, o sa am iubiti mai mult ca pe voi =))

Eu intre voi am sa dezvolt cultul personalitatii,

Ce ba ai citit o carte despre anii de razboi, stalin, taiga si vseo esti destept? :))
Du-te la somn, eu maine iar stau acasa, udaci la scoala, ma bag mai departe sa citesc.

@, suka pavezlo, da noi la scoala :((

@, nush nish eu daca o sa facem spam c o venit batea sh o inceput sa-ni futa capu c tipa la somn..... :D

AAAAaaaaa suka amu sini ii daltonic jjohn ?

Tiam spus unii vad abastru cu nergu dar altii alb cu auriu , daca vez diferit ap nu inseamna ca esti daltonic

Bai cand vez verde sh spui cai nergu ap atunsi esti daltoni dar cand din 100 de oameni 50 vad albastu sh 50 vad galen asa nu insemna nica

Dya si culoare vezi ?

Băi ciuvași, asta e iluzie optică. Doar 27% din oameni văd rochia albastră-neagră și restu aurie cu alb. Dacă nu știți ce e daltonismul nu spuneți. Daltonic e omul care încurcă roșu cu verde sau invers.

Ș caroce mă sporem cu McMod că rochia e albastră da el aurie ș caroci am pus un klass pe odno, și peste vreo oră o pus Sp1ke fotca :D ap pe odno am văzut-o albastră ș pe forum aurie, am crezut că-s 2 fotși, ș mam uitat din nou pe odno în lentă ș deam ș pe aceea albastră o vedem aurie :/ asta-i iluzie, aiși depine de luminozitate, dar și concentrație

Nb caroce :D

@, bai otv, eu tot vedem numa albastru cu negru, si ieri noaptea cand m-am uitat la fotka pe care o puso john deam era galbena :|

Zdr, succes la scoala.