Jump to content

P.O.H.U.I - Discutii

Dyablox
 Share

Recommended Posts

Zdr cf ?

xblitz da cum la noi tot ii dea pula , john o intrat in NG eu in pimps dya o luat rank 5 , MC1 sh cu =Vlad= o luat Helperi , in rest tat gavo

tu ?

Ia ebu si dalbaioji =)) blea voi intelegeti ca mi-e total pohui ce culoare are fusta seea? Sunt fotci in care o vad neagra, alta aurie, ni-i pohui, da daca voi va suparati de la "daltonic" ap pizdetz cu voi :))
Luati exemplu de la drug-meo, il matiresc zi si noapte si ma matireste inapoi mai jistoka, s'apu eu il matiresc s.a.m.d.
Nu va legati blea de orice cuvant iopta, fiti mai optimisti blea.

, hule eu tie? il ai pe axinti, dinu.

Blea john tu esti straniu, spui la tati ca tii pohui de fotka ceia, si dupa o postezi la imagini poh :| tu apridelestete.

Bai, dak cesna, la scoala ii ahuena fara tine =)) Azi ni-o dat cartecika militara de la voenkom.

O pus si el la status un rap rus si vseo paneslosi.

Eu stiem asta de vreo 3-4 luni :))
Oricum rapu englez ii mai bun, daca stii ce sa alegi. Nu zic ca rapu rus e rau, el tot ii bun cand te-ai certat cu cineva apropiat, sau daje cand te kaciesti :))

Bai daca tu crezi ca un post cu prosta un smiley nu o sa fie sanctionat ii treaba ta. Continua tot asa da peurma sa nu spui ca am avut dreptate. Nu-ti vreau rau. Prosta scrie mai mult intr-un post.

Edited by Mango3

Zdr. Parca blea ma tem sa ma uit la aplicatia mea de la uS, amus iar blea respins =))

Garry, el o avut in vedere sa nu faci posturi asa scurte, si incearca sa nu te matiresti, poti primi suspend.

Clar blea iar respins =))

Edited by rTn dyablox