Sp1keee Posted March 3, 2015 Share Posted March 3, 2015 Zdr cf ? xblitz da cum la noi tot ii dea pula , john o intrat in NG eu in pimps dya o luat rank 5 , MC1 sh cu =Vlad= o luat Helperi , in rest tat gavo tu ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chris Cooper Posted March 3, 2015 Share Posted March 3, 2015 Ia ebu si dalbaioji blea voi intelegeti ca mi-e total pohui ce culoare are fusta seea? Sunt fotci in care o vad neagra, alta aurie, ni-i pohui, da daca voi va suparati de la "daltonic" ap pizdetz cu voi Luati exemplu de la drug-meo, il matiresc zi si noapte si ma matireste inapoi mai jistoka, s'apu eu il matiresc s.a.m.d. Nu va legati blea de orice cuvant iopta, fiti mai optimisti blea., hule eu tie? il ai pe axinti, dinu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted March 3, 2015 Author Share Posted March 3, 2015 Blea john tu esti straniu, spui la tati ca tii pohui de fotka ceia, si dupa o postezi la imagini poh tu apridelestete. Bai, dak cesna, la scoala ii ahuena fara tine Azi ni-o dat cartecika militara de la voenkom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chris Cooper Posted March 3, 2015 Share Posted March 3, 2015 Sa iti povestesc eu si di ahuena sa te scoli la ora 12:30, ap o sa ahuesti de viata. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Castle Posted March 3, 2015 Share Posted March 3, 2015 Zdr la toti Atv azi la scoala o fost normal, numa neam pricalit la lectii Mateha vapshe rupe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chris Cooper Posted March 3, 2015 Share Posted March 3, 2015 Si bai iara ati jucat la jelanii? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Castle Posted March 3, 2015 Share Posted March 3, 2015 @, estestveno azi o fost mai mult intim Dya suka o fututo de la a 5 lectie, da noi am ramas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chris Cooper Posted March 3, 2015 Share Posted March 3, 2015 Tumblr total update.http://johnstons-club.tumblr.com/Nu va rusinati Link to comment Share on other sites More sharing options...
AT Gary Posted March 3, 2015 Share Posted March 3, 2015 @, Aseia tu esti we ? Ia si buna esti Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chris Cooper Posted March 3, 2015 Share Posted March 3, 2015 @, si te-o apucat we loshara? Link to comment Share on other sites More sharing options...
AT Gary Posted March 3, 2015 Share Posted March 3, 2015 @, Glumesc we Bai voi stiti ca lui Bobo ii plac rap rus ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chris Cooper Posted March 3, 2015 Share Posted March 3, 2015 O pus si el la status un rap rus si vseo paneslosi.Eu stiem asta de vreo 3-4 luni Oricum rapu englez ii mai bun, daca stii ce sa alegi. Nu zic ca rapu rus e rau, el tot ii bun cand te-ai certat cu cineva apropiat, sau daje cand te kaciesti Link to comment Share on other sites More sharing options...
AT Gary Posted March 3, 2015 Share Posted March 3, 2015 @, Aha. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Castle Posted March 3, 2015 Share Posted March 3, 2015 @, dal nah de rap, shansonu ii mai pizdatii Cintecu lu Bobo ii pizdos el treb sa traduca sa stie ce spune Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chris Cooper Posted March 3, 2015 Share Posted March 3, 2015 @, El prin google translate fasi tat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Castle Posted March 3, 2015 Share Posted March 3, 2015 (edited) @, oare el o facut sau nu Jizneno Edited March 3, 2015 by Raimond159 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
AT Gary Posted March 3, 2015 Share Posted March 3, 2015 @, Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chris Cooper Posted March 3, 2015 Share Posted March 3, 2015 , Am postat LoL pack, check my portofolio. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mango. Posted March 3, 2015 Share Posted March 3, 2015 @, Bratan pentru asa post poti sa primesti suspend. Administratorii mai trec si pe aici, nu uita. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AT Gary Posted March 3, 2015 Share Posted March 3, 2015 @@Mango3, Ca am pus ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mango. Posted March 3, 2015 Share Posted March 3, 2015 (edited) Bai daca tu crezi ca un post cu prosta un smiley nu o sa fie sanctionat ii treaba ta. Continua tot asa da peurma sa nu spui ca am avut dreptate. Nu-ti vreau rau. Prosta scrie mai mult intr-un post. Edited March 3, 2015 by Mango3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted March 3, 2015 Author Share Posted March 3, 2015 (edited) Zdr. Parca blea ma tem sa ma uit la aplicatia mea de la uS, amus iar blea respins Garry, el o avut in vedere sa nu faci posturi asa scurte, si incearca sa nu te matiresti, poti primi suspend. Clar blea iar respins Edited March 3, 2015 by rTn dyablox Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sp1keee Posted March 3, 2015 Share Posted March 3, 2015 Dya cica , incearca sa nu te matiresti , Clar blea iar respins Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bacteria Posted March 3, 2015 Share Posted March 3, 2015 Băi suca iar m-am abcurit, data asta o fost polnaea jopa apr de piridoz ș amu înc mă vtapește 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted March 3, 2015 Author Share Posted March 3, 2015 Eu nu ma matiresc we, tu si. Prosta suka blea iar mo respins, deam a 3 oara... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts