Castle Posted March 3, 2015 Share Posted March 3, 2015 @, blea suka, vapshe fara motiv teo respins @, da shi ai fumat c asha teo raznisit ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted March 3, 2015 Author Share Posted March 3, 2015 Bai, ei prosta o vazut ca inaintea mea o aplicat un lider, si tipa ca el sa intre, da si el o luat contra Eu ma bag la serial, noapte buna. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Castle Posted March 3, 2015 Share Posted March 3, 2015 @, blea asha nui pont, tu meritai sa intri (tu e sh atinesti c eu te laud ) Q7 radnoi unde te-ai prapadit? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted March 3, 2015 Author Share Posted March 3, 2015 Bai, dak cesna, ap eu am facut aplicatia in 5 min m-am pricalit oleak de Arturo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Castle Posted March 3, 2015 Share Posted March 3, 2015 @, eii poneatna cu tine da eu te laudam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted March 3, 2015 Author Share Posted March 3, 2015 Prosta am vazut ca recrutau, da ma graghem la fotbal, si ma gandem ca pana si vin deam o sa sie inchise aplicatiile... Ei, eu oricum alt clan nu am, o sa aplic in uS pana ma accepta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Castle Posted March 3, 2015 Share Posted March 3, 2015 @, duti in AIM sau ne tvoi uroveni?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted March 3, 2015 Author Share Posted March 3, 2015 Tu mai zi inca sa ma duc in ToV. Eu nu ma unijesck asa tare. Vseo, noapte buna. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Castle Posted March 3, 2015 Share Posted March 3, 2015 @, ei deam unijenie prosta zi ca ne tvoi uroveni Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chris Cooper Posted March 3, 2015 Share Posted March 3, 2015 Ma pun si eu sa dorm. Maine iat stau acasa. La scoala cu voi,shkolota! Iar* Link to comment Share on other sites More sharing options...
Castle Posted March 3, 2015 Share Posted March 3, 2015 (edited) @, suka, stai acasa miine Eu miine vapsheta tot ma duc numa la prima lectie, dupa ma duc la pretura Edit: Nb la toti Edited March 3, 2015 by Raimond159 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted March 4, 2015 Author Share Posted March 4, 2015 DA john, azi ii cea mai gre zi de scoala, tie ti-o mers pizdet si de tare. noi loshi, o sa invatam de rupem cartea azi Dati +1 http://forum.b-zone.ro/topic/260651-propunere-lawyer-by-dyablox/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Castle Posted March 4, 2015 Share Posted March 4, 2015 (edited) Zdr la toti Ceota blea tacere pe aici Blea az asha zaciotna o fost, nu am fost la nici o lectie Voi cf? Q7 eu astept pliusicuri Edited March 4, 2015 by Raimond159 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chris Cooper Posted March 4, 2015 Share Posted March 4, 2015 Eu am tras un pui de somn.@, Zi pe fb ce teme avem pe maine te rog. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Castle Posted March 4, 2015 Share Posted March 4, 2015 @, hz singur vroem sa intreb de Ada, da deam cind o sa se treazeasca Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted March 4, 2015 Author Share Posted March 4, 2015 Bai, voi deam degradati, azi de la 7 de cand am postat eu, pana la 16 de cand am plecat, nu o postat nimeni, wtf? Rai sps de plus, bai dati si voi ++, sa fac popular, mai treb inca 5. http://forum.b-zone.ro/topic/260651-propunere-lawyer-by-dyablox/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Castle Posted March 4, 2015 Share Posted March 4, 2015 @, cp Blea ciota scuca nimeni nu scrie, Q7 so prapadit si la istorie am dohuia Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted March 4, 2015 Author Share Posted March 4, 2015 Eu la istorie nu ma duc EU maine cred ca vin numa la bio si tehnologica Link to comment Share on other sites More sharing options...
Castle Posted March 4, 2015 Share Posted March 4, 2015 @, eu tot miine o sa vin numa la vreo lectie Mo chemat la senat sh deam cu Gutu treb sa fac istoria o sa ma duc numa la mateha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted March 4, 2015 Author Share Posted March 4, 2015 Da, mateha cel mai serios obiect. Eu azi nu am facut nici o lectie normal Numa la civica am citit oleak Link to comment Share on other sites More sharing options...
Castle Posted March 4, 2015 Share Posted March 4, 2015 @, eu vapshe nu am fost la scoala Wai da ai facut ed. fizica??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chris Cooper Posted March 4, 2015 Share Posted March 4, 2015 @, civica? murem de ras.Bai tu si vrei moderator newletters?Faci topicuri vad ca.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted March 4, 2015 Author Share Posted March 4, 2015 @, Am jucat carti al ed fizica cu ahraniku jos si nio spalit diriginta @, nu ca as vrea moderator, prosta am gasit unde poti face pe 5 topicuri usor, + acolo posteaza cei pizdosi - sRn, Skipper, audi Vreu moderator la auto/moto, si fac acolo deam topicuri, am inteles ca o sal ieu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chris Cooper Posted March 4, 2015 Share Posted March 4, 2015 @, bun, mie oricum imi place Designer mai mult, ajuta PS in viata, Denkat face $$ de acasa, 360$ o facut pe un wallpaper la o companie din S.U.A. Eu am aherit, nu e fake, de aceea continui sa lucrez in PS Link to comment Share on other sites More sharing options...
Castle Posted March 4, 2015 Share Posted March 4, 2015 @, eu az am venit la mateha la urma sh ne-am jucat in mafia Blea da ahranicu ii pricalist miine dac sheva la rusa o sa stau cu voi de serviciu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts