Dyablox Posted March 4, 2015 Author Share Posted March 4, 2015 Aha, pl tie. John, eu deam as vre macar o functie sa detin Daca nu helper macar moderator intr-un topic parasit Link to comment Share on other sites More sharing options...
Castle Posted March 4, 2015 Share Posted March 4, 2015 @, ap dar o pl shi stai tu vineri Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chris Cooper Posted March 4, 2015 Share Posted March 4, 2015 @, drept.Eu cred ca ma mut la notebook, am nevoie de after effects, nu pot lucra cu dansu la compu meu (stariku meu), ii prea slab, sper sa mearga la note, ca de nu, s-o dus reputatia mea Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted March 4, 2015 Author Share Posted March 4, 2015 Rai, eu am vb cu diriga, asa ca eu stau si vineri, eu acolo o sa siu glavnii, da tu учи руский Link to comment Share on other sites More sharing options...
Castle Posted March 4, 2015 Share Posted March 4, 2015 @, ap eu stau vineri da shi miine Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted March 4, 2015 Author Share Posted March 4, 2015 Aha, tu maine frumusel o sa te duci la toate lectiile Eu cred ca imi fac la bio amu, maine vapshe svaboda sa am Link to comment Share on other sites More sharing options...
Castle Posted March 4, 2015 Share Posted March 4, 2015 @, plbm miine ma e de la lectii wai chiar sh daca nu o sa stau de serviciu Vineri eu o sa fiu ocupat cu senatu asha c voi o sa inblati cu absentele Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chris Cooper Posted March 4, 2015 Share Posted March 4, 2015 Nahuia de serviciu, plb la lectii mai normal, ma ridica profa, ii zic ca nu stiu, ma asez si mai departe ma pricales Si dupa asta prin mai ma trezesc ca n-am nota in atestat si corectez po bistromu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Castle Posted March 4, 2015 Share Posted March 4, 2015 (edited) @, blea eu treb sa ma duc la Donici la lectii sh cind ma scoala da eu Slish ti cio takaia derzkaia, A 1k posturi :3 <3 Edited March 4, 2015 by Raimond159 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chris Cooper Posted March 4, 2015 Share Posted March 4, 2015 , daaa asta e' tie o sa iti spuna "slish, ti ceo takaia derzkaia? a? sadisi dva" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Castle Posted March 4, 2015 Share Posted March 4, 2015 @, ei obijaesh blea da az la prima lectie cu studentu, eu tipa spun ti cio takaia derzkaia da el o inceput sa se tirseasca Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chris Cooper Posted March 4, 2015 Share Posted March 4, 2015 @, oii blea, da la prima lectie vashe rjaka polnaia.Vseo ma duc sa citesc temele la istorie, blea tucma 3 teme. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Castle Posted March 4, 2015 Share Posted March 4, 2015 @, succes Blea eu la istorie am vreo 7 teme Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted March 4, 2015 Author Share Posted March 4, 2015 Blea, eu maine la 6:30 ma scol Da si asa is mort de la trenca, cred ca azi mai devreme ma duc pa spish. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chris Cooper Posted March 4, 2015 Share Posted March 4, 2015 @, bratish, eu in fiecare zi ma scol la ora seea, si oricum intarzii la scoala Link to comment Share on other sites More sharing options...
Castle Posted March 4, 2015 Share Posted March 4, 2015 @, da nah la 6:30 ? Eu blea am inca temele de invatat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted March 4, 2015 Author Share Posted March 4, 2015 Ei, eu pana amu ma sculam la 7, mai dornem vreo 10 minute, mancam, vsea huinea, ma duce deam tata la scoala cu bibica, si tot intarzii 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chris Cooper Posted March 4, 2015 Share Posted March 4, 2015 Da-la ba nahui, am citit 2 subiecte si ni-am spus "neee pridumaesc eu maine de ce sa nu vin la primele 2" Ma duc sa incerc sa instalez After Effects pe note si dupa asta la somn, noapte buna. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted March 5, 2015 Author Share Posted March 5, 2015 Neata, blea ora 6:45 ... Deaghe am deschis ochii Succes la scoala. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chris Cooper Posted March 5, 2015 Share Posted March 5, 2015 @, scoala? ne ne sliwal, primele 2 "ma duc la medic" si vin la a 3-a N-am ce face 2 ore... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted March 5, 2015 Author Share Posted March 5, 2015 Si zi ahuenaea, am facut 2 lectii la serviciu, dupa am mai stat o lectie prosta tak la ed tehnologica 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Castle Posted March 5, 2015 Share Posted March 5, 2015 Blea shi lectii pizdatii azi Miine vapshe sh mai pizdata Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted March 5, 2015 Author Share Posted March 5, 2015 Maine nici nush daca o sa-mi ieu geanta Eu m-am dus la trenca. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Castle Posted March 5, 2015 Share Posted March 5, 2015 @, tu la lectii asta eu nu ma duc da netale o sa o dai cu cartea Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted March 5, 2015 Author Share Posted March 5, 2015 Ahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahaha. Buna gluma, nu o mai fa. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts