Jump to content

P.O.H.U.I - Discutii

Dyablox
 Share

Recommended Posts

Asa am zis si eu :))

*Inainte putei da -1, am vazut unu cu reputation -1000+ si acolo la account ii cu rosu dreptungiu sela.

Bai danuts , principalu ca nu tu eshti primar )) Zinaida Greceanii nahui :DDD)))00)))))0)))lul)))00)))!!!1!!!1!

@@Kentuha, =)) tot ii drept. Da' eu nish nu ma gandesc la primar, #69 pana la moarte.

Fac rank 3 si dau demisia :))

stai sa fac un ss sa dau la lider :DDDDD Zbori asha , cu r2 )))):D)

@@Kentuha, ei =)) el stie ca fara mine suge degetu toate factiunea la war-uri, n-are cine sa-i injure pe /f daca eu ies. Mai faceam eu scoruri pana amu, da de cand s-o inseput cu lagurile estea ap ii jali.

A, tu si crezi ca eu ma bag in factiuni unde eu nu ma stiu cu lideru? Si sviaziuri am eu ap n-are nimi.

@@Kentuha, ei =)) el stie ca fara mine suge degetu toate factiunea la war-uri, n-are cine sa-i injure pe /f daca eu ies. Mai faceam eu scoruri pana amu, da de cand s-o inseput cu lagurile estea ap ii jali.

A, tu si crezi ca eu ma bag in factiuni unde eu nu ma stiu cu lideru? Si sviaziuri am eu ap n-are nimi.

Ei hai ))) F2 shi dai bataie ))))) Sau hz daca in 0.37 este huineaua asta)

Sviazuri ca sviazuri , da te dau la r4 shi r5 si o sa tie zub pe tine ) nuti mai da voie pana la r3 sa ajungi ))))

Bai eu asha de demult nu am intrat in samp , ca eu cand am deschis update list , am ahuit )))

@@Kentuha, bai iti spun un prikol, Paulynho cu Raw is cu mine in VIP si ii stiu de vreo 8 luni, Walewski il stiu din S4F, da' cu maxim m-am padrujit asa pe strada =))

Tat ii planuit la mine, cstati lucreaza F2 pe 0 3 7, in ELC sunt destui, da ii rup eu fara bomboane de aselea.