LiviuC Posted October 1, 2015 Share Posted October 1, 2015 Cum iei donator? Bai dya, ai pradait accu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DutchMan Posted October 1, 2015 Share Posted October 1, 2015 Cum iei donator? Bai dya, ai pradait accu? Logic ca donezi. 50 euro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted October 1, 2015 Author Share Posted October 1, 2015 @, eu nu am treaba cu RPG 1, nici nu stiu daca imi merge sau nu. Da, ea igraiu na tom servere. Sfatul meu e ca nu se merita sa donezi 50 e pentru sa obtii rank-ul de donator, mai ales cand stii ca donezi pentru niste suceari de стафф. ky pediseat evro, ludce kupihs moi akount. @, nu, da ma gandesc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DutchMan Posted October 1, 2015 Share Posted October 1, 2015 (edited) ŞTERS Uite in PM Edited October 2, 2015 by DutchMan Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted October 2, 2015 Author Share Posted October 2, 2015 @, da edit la post sa nu vada nimeni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DutchMan Posted October 8, 2015 Share Posted October 8, 2015 Tineti minte cand la stiri arata ca s-au gasit materiale radioactive. http://forum.b-zone.ro/topic/298839-terori%C8%99tii-isis-ar-fi-putut-primi-materiale-radioactive-din-republica-moldova/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
BvD DorinN Posted October 9, 2015 Share Posted October 9, 2015 Zdr we! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LiviuC Posted October 10, 2015 Share Posted October 10, 2015 Noroc. Cf patani? Pustiu aici Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kawse Posted October 10, 2015 Share Posted October 10, 2015 Da, ai dreptate, am aparaut eu sa va ajut putin la Spam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DutchMan Posted October 11, 2015 Share Posted October 11, 2015 (edited) Nu stiti voi ce spam faceam noi prin aprilie-mai, minim 5 pagini pe zi. Edited October 11, 2015 by DumikComar akka DutchMan Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chris Cooper Posted October 11, 2015 Share Posted October 11, 2015 Sasati la patani. Cf? Am trecut si eu cu ochiu pe aici. Timpurile alea nu le mai intorci, cel putin nu pe aceasta comunitate. 20 pagini pe zi, eto bilo necito. Poate ma reapuc daca vreun petuh o sa ieie lider pe aici si ma baga Co. Mai vb. Pk. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ion Papugai Posted October 12, 2015 Share Posted October 12, 2015 Zdr la tati Link to comment Share on other sites More sharing options...
LiviuC Posted October 12, 2015 Share Posted October 12, 2015 Sasati la patani. Cf? Am trecut si eu cu ochiu pe aici. Timpurile alea nu le mai intorci, cel putin nu pe aceasta comunitate. 20 pagini pe zi, eto bilo necito. Poate ma reapuc daca vreun petuh o sa ieie lider pe aici si ma baga Co. Mai vb. Pk. Brat, tu ce faci cu Infernusu seala? îl mai ai? Zdr patani, Suedia-Moldova 2-0, pahodu ca vouă vi-i poh Cr4, va mai apucați? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chris Cooper Posted October 12, 2015 Share Posted October 12, 2015 @, ei o pl am, ne-o furat dyablox tat de pe cont.PS: Am intrat in F4L official, am aplicat sh eu radi prikola la dansii si fwt mo acceptat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LiviuC Posted October 12, 2015 Share Posted October 12, 2015 (edited) @, ei o pl am, ne-o furat dyablox tat de pe cont. PS: Am intrat in F4L official, am aplicat sh eu radi prikola la dansii si fwt mo acceptat. Care F4L?Blea, bomjuiesc și eu odată, și atunci n-am udaci Edited October 12, 2015 by Ultras Victory LiviuC Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chris Cooper Posted October 12, 2015 Share Posted October 12, 2015 @, Familia 4 Life we, unde toti veteranii, oTo, balon, etc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LiviuC Posted October 12, 2015 Share Posted October 12, 2015 @, Familia 4 Life we, unde toti veteranii, oTo, balon, etc. Pe b-zone stoli? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chris Cooper Posted October 12, 2015 Share Posted October 12, 2015 @, ei toti is de pe b-zone, numa' ca s-o mutat majoritatea dupa cum stii. Tot acolo eu am Global Moderator si RPG Admin, amu iaca am intrat la ei, odata ce intri acolo, deam si normal ca peste tot esti F4L. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LiviuC Posted October 12, 2015 Share Posted October 12, 2015 @, ei toti is de pe b-zone, numa' ca s-o mutat majoritatea dupa cum stii. Tot acolo eu am Global Moderator si RPG Admin, amu iaca am intrat la ei, odata ce intri acolo, deam si normal ca peste tot esti F4L.Ini închipui cat ai lucrat cu... Eu iaca am luat r4 si-s sel mai pizdos din dvor. Am de gând sa stau mult timp în TTC. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chris Cooper Posted October 12, 2015 Share Posted October 12, 2015 @, amus ai lucra tu cu gura si te-ai jiuca cu pula.Rank 4 slab, sa nu ai rank mai mare de 3 la level 65, asta inseamna valoare. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LiviuC Posted October 12, 2015 Share Posted October 12, 2015 @, amus ai lucra tu cu gura si te-ai jiuca cu pula. Rank 4 slab, sa nu ai rank mai mare de 3 la level 65, asta inseamna valoare. Laugh of Loud... Ap se știe de ce nu ai luat r4, nu ai făcut servicii de calitate. PS sa nu zici amus ceva Nu am lucrat cu. Și cu. Pentru r4. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chris Cooper Posted October 12, 2015 Share Posted October 12, 2015 @, bai, am intrat pe sv, pe cine n-as intreba, toti zic ca ai gura bine antrenata, ia hai vino si pe la mine odata, platesc bine, 5 lei / an. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LiviuC Posted October 12, 2015 Share Posted October 12, 2015 @, bai, am intrat pe sv, pe cine n-as intreba, toti zic ca ai gura bine antrenata, ia hai vino si pe la mine odata, platesc bine, 5 lei / an.Че пйдар Pe cine ai întrebat we? Blea, cred ca nu ai înțeles, prosta glumem, ca n-am ce face. Nb, mai spamam și mâine după ce vin de la școală. (lecții prescurtate suca). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chris Cooper Posted October 12, 2015 Share Posted October 12, 2015 (edited) @, KAKOVA HUIA LECTII PRESCURTATE WA PULA KONCINAIA, VREU SI EU.Eu maine nush daca intru, am ceva treaba. Edited October 12, 2015 by DeaN VIP Link to comment Share on other sites More sharing options...
LiviuC Posted October 12, 2015 Share Posted October 12, 2015 @, KAKOVA HUIA LECTII PRESCURTATE WA PULA KONCINAIA, VREU SI EU. Eu maine nush daca intru, am ceva treaba. De Hramul orașului Tu n-ai? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts