LiviuC Posted November 11, 2015 Share Posted November 11, 2015 Am lasat admin 3 pentru ca nu mai am timp si tu vreai sa vin pe 1? Ai fost admin pe 3 я ibal Link to comment Share on other sites More sharing options...
DutchMan Posted November 11, 2015 Share Posted November 11, 2015 @, Ți-am dat PM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Morc0vul Posted November 11, 2015 Share Posted November 11, 2015 Ai fost admin pe 3 я ibal nu we , am fost admin 3 pe movie nu pe rpg3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LiviuC Posted November 11, 2015 Share Posted November 11, 2015 Ok, Dum, pasib. Oi bkea,Morcov, ce era dacă erai pe rpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
Morc0vul Posted November 11, 2015 Share Posted November 11, 2015 Ok, Dum, pasib. Oi bkea,Morcov, ce era dacă erai pe rpg Pe rpg prea multi copii Link to comment Share on other sites More sharing options...
LiviuC Posted November 11, 2015 Share Posted November 11, 2015 Pe rpg prea multi copii Pe movie la fel.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Morc0vul Posted November 11, 2015 Share Posted November 11, 2015 Pe movie la fel.. Dar sunt mai putini si e mai usor de controlat + cand am inceput eu cu helperu erau foarte putini playeri si faceau doar filme acum rar mai vezi pe unu sa filmeze.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LiviuC Posted November 11, 2015 Share Posted November 11, 2015 Dar sunt mai putini si e mai usor de controlat + cand am inceput eu cu helperu erau foarte putini playeri si faceau doar filme acum rar mai vezi pe unu sa filmeze.. Ei, eu mai stau pe rpg ca am prieteni, și mi-am zis ca nu ma las pana nu iau măcar sublider. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Morc0vul Posted November 11, 2015 Share Posted November 11, 2015 Ei, eu mai stau pe rpg ca am prieteni, și mi-am zis ca nu ma las pana nu iau măcar sublider. bag pl ca eu am fost de 3 ori pe lista de candidati la lider si alte ori la diferite factiuni de care nici nu stiam, si cand am vazut ca a luat lider o pizd*a care intra o data pe saptamana mi-am dat demisia.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LiviuC Posted November 11, 2015 Share Posted November 11, 2015 bag pl ca eu am fost de 3 ori pe lista de candidati la lider si alte ori la diferite factiuni de care nici nu stiam, si cand am vazut ca a luat lider o pizd*a care intra o data pe saptamana mi-am dat demisia.. Te înțeleg, totul se ia pe sviazie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Morc0vul Posted November 11, 2015 Share Posted November 11, 2015 Te înțeleg, totul se ia pe sviazie. ast am zis si eu Link to comment Share on other sites More sharing options...
LiviuC Posted November 11, 2015 Share Posted November 11, 2015 ast am zis si eu Ap blea, când vezi niște mucosi de 12 ani lideri, helperi, cu sviazie la admini, etc, sap ii vezi în real, ți se face rău. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Morc0vul Posted November 11, 2015 Share Posted November 11, 2015 Ap blea, când vezi niște mucosi de 12 ani lideri, helperi, cu sviazie la admini, etc, sap ii vezi în real, ți se face rău. Sau sa fii dat afara (banat) de pe server in halu asta ”sa nu te mai prind pe serverul asta, ms” dupa ce ca inca si acum sunt pe primul loc in TOP la ore jucate si nu joc de vo luna.. dupa ce ca am batut scorul la puncte pentru admin si helper la un loc.. zi tu, nu are ala mintalitate de copil? Link to comment Share on other sites More sharing options...
LiviuC Posted November 11, 2015 Share Posted November 11, 2015 (edited) Sau sa fii dat afara (banat) de pe server in halu asta sa nu te mai prind pe serverul asta, ms dupa ce ca inca si acum sunt pe primul loc in TOP la ore jucate si nu joc de vo luna.. dupa ce ca am batut scorul la puncte pentru admin si helper la un loc.. zi tu, nu are ala mintalitate de copil? Pe movie? Care pidr ti-o dat ban?Ce ai făcut? Edited November 11, 2015 by Ultras Victory LiviuC Link to comment Share on other sites More sharing options...
Morc0vul Posted November 11, 2015 Share Posted November 11, 2015 Pe movie? Care pidr ti-o dat ban? Ce ai făcut? Adi )) ce am facut? am dat ban permanent la tot serveru ) (a fost un prieten de fapt ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
LiviuC Posted November 11, 2015 Share Posted November 11, 2015 Adi )) ce am facut? am dat ban permanent la tot serveru ) (a fost un prieten de fapt ) Oi blea.. Ap de asta ai luat ban oleac de neprofesionalism la reason, da ce ai făcut tu ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Morc0vul Posted November 11, 2015 Share Posted November 11, 2015 Oi blea.. Ap de asta ai luat ban oleac de neprofesionalism la reason, da ce ai făcut tu ) Da plm, i-am lamurit ca nu am fost eu (am fost eu da nu zic la nimeni) si macar un av la admin putea sa-mi dea sau doungrade.. el mi-a dat ban permanent pe ip Link to comment Share on other sites More sharing options...
LiviuC Posted November 11, 2015 Share Posted November 11, 2015 Da plm, i-am lamurit ca nu am fost eu (am fost eu da nu zic la nimeni) si macar un av la admin putea sa-mi dea sau doungrade.. el mi-a dat ban permanent pe ip Caroce, ap ce-ai făcut tu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Morc0vul Posted November 11, 2015 Share Posted November 11, 2015 Caroce, ap ce-ai făcut tu Da ladna ca am dat ban si la 2 admini prezenti care voiam sa ma opreasca si dupa am floodat serveru da asta nu mai conteaza ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
LiviuC Posted November 11, 2015 Share Posted November 11, 2015 Da ladna ca am dat ban si la 2 admini prezenti care voiam sa ma opreasca si dupa am floodat serveru da asta nu mai conteaza ) Hacker iobta ))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Morc0vul Posted November 11, 2015 Share Posted November 11, 2015 Hacker iobta ))) in regulamentul de admini nu scrie ca e interzis ))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
LiviuC Posted November 11, 2015 Share Posted November 11, 2015 in regulamentul de admini nu scrie ca e interzis ))) ))))) Bleaa, ce lvl aveai? ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted November 11, 2015 Author Share Posted November 11, 2015 Hai blea, ati dat de spam? Spakuha patani, spakuha. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Morc0vul Posted November 11, 2015 Share Posted November 11, 2015 ))))) Bleaa, ce lvl aveai? ) lvl 56 - 61 days 10 ore Link to comment Share on other sites More sharing options...
LiviuC Posted November 11, 2015 Share Posted November 11, 2015 Lvl admim? Tashi we dyabloh Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts