xProcoP Posted August 11, 2016 Share Posted August 11, 2016 Vasea Auzi, Vasilica, uite, eu te lasam dracului in pace, dar esti prea prost, si mie imi plac prostii, imi plac cand se oftica si o fraza normala fara injuraturi nu sunt in stare sa lege. Zici ca la claviatura is pizdos? La mine chilotii is mai pizdosi ca viata ta de taran din Calarasi (no offense la ceilalti din sate de pe aici, cat sunteti cuminti, va respect). Cromozom ofelit de 14 ani, tu imi esti pana la buric mie, unicul erou aici esti tu si puţulica ta de-o marime cu degeţălu de la picior. E clara treaba ca esti un degradat care sta doar in jocuri si la scoala se duce "radi prikola", eu la varsta ta deam eram Eminescu, nici o greseala in ceea ce scriu si plin de entuziasm. Hai, mai astept o replica a mintii tale retrogradate. Un strigat al sufletului unde voi vedea din nou "shi ska tiahuit ca iti fut o palma de duci la matan kesda". P.S. eu te fac de "pazor" cat imi vor coaiele mele, tu daca vrei sa iti arati prostia si idiotismul parintilor tai ce nu te-au educat, continua. Baaa, eu is tot din Calarasi baaaaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kawse Posted August 11, 2016 Share Posted August 11, 2016 (edited) @, Ce palme sa futi tu prapaditule, ai si tu un 1.60m la 14 ani si deam mare pzdosel, fute el palme la baieti de 17 ani? Imi ajungi fix pana la P, chiar o iau si o pun sa se odihneasca pe capul tau daca tare as vrea. Inteleg ca ai si tu 14 ani, ti-o crescut primul fir de par pe microputlica aia a ta si vrei sa le arati la toti cate de "mujiiK" esti, nu cred ca esti in pozitia cea mai adecvata sa zici "ca-ti fut botul daca te vad pe strada" ca daca te prind eu pe tine, iti fut o mama de pizdeala ca nici ma-ta nu o sa te recunoasca. (Dar cam nu sunt sigur daca sa te bat ori nu, ca daca o fac ajung pe la judecati pentru violenta animala) Inteleg ca ai si tu violenta in familie, ca te violeaza taica-tau, ori hz ce probleme ai tu pe acolo, dar crede-ma dupa comportamentul tau am impresia ca esti un autist, poate esti un "accident" in familie si daca parintii nu te vor, macar aici in joaca sa atragi si tu atentia cu un comportament de "Bad Boy", injurand si altele. Alta data cand mai esti nervos si ai chef de injuraturi cere-i o sapa lui maica-ta si scoateti nervii pe deal, dand cu sapa in pamant pana s-a rupe. Edited August 11, 2016 by Kawse Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hot girl Posted August 11, 2016 Share Posted August 11, 2016 @, Ce palme sa futi tu prapaditule, ai si tu un 1.60m la 14 ani si deam mare pzdosel, fute el palme la baieti de 17 ani? Imi ajungi fix pana la P, chiar o iau si o pun sa se odihneasca pe capul tau daca tare as vrea. Inteleg ca ai si tu 14 ani, ti-o crescut primul fir de par pe microputlica aia a ta si vrei sa le arati la toti cate de "mujiiK" esti, nu cred ca esti in pozitia cea mai adecvata sa zici "ca-ti fut botul daca te vad pe strada" ca daca te prind eu pe tine, iti fut o mama de pizdeala ca nici ma-ta nu o sa te recunoasca. (Dar cam nu sunt sigur daca sa te bat ori nu, ca daca o fac ajung pe la judecati pentru violenta animala) Inteleg ca ai si tu violenta in familie, ca te violeaza taica-tau, ori hz ce probleme ai tu pe acolo, dar crede-ma dupa comportamentul tau am impresia ca esti un autist, poate esti un "accident" in familie si daca parintii nu te vor, macar aici in joaca sa atragi si tu atentia cu un comportament de "Bad Boy", injurand si altele. Alta data cand mai esti nervos si ai chef de injuraturi cere-i o sapa lui maica-ta si scoateti nervii pe deal, dand cu sapa in pamant pana s-a rupe. davai fute-o nahui Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted August 11, 2016 Author Share Posted August 11, 2016 Nu va matirti we ca vreu si eu blea da nu pot și dacă închide și clanu ista va găsesc nahui pe tați, ori ca ești în Călărași sau Italia. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kawse Posted August 11, 2016 Share Posted August 11, 2016 @, Ii usor sa injuri prin jocuri ca tine, ca nimeni nu-ti fute botul. Daca ai avea asa comportament pe strada, de mult erai violat si ushis printr-o rapa din satul tau Link to comment Share on other sites More sharing options...
xProcoP Posted August 11, 2016 Share Posted August 11, 2016 Am intrat VTB pe rpg2 baaaaaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kawse Posted August 11, 2016 Share Posted August 11, 2016 Vezi, doar scoruri de + sa vad. Daca nu, ne suparam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted August 11, 2016 Author Share Posted August 11, 2016 Gg procop. Izy suspend, kawse tu tot? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chris Cooper Posted August 11, 2016 Share Posted August 11, 2016 Izy suspend suspend? ne, n-am auzit Link to comment Share on other sites More sharing options...
South Monologue Posted August 11, 2016 Share Posted August 11, 2016 @, cristi zd.. imi poti da niste bani pe rpg 4 .. dac totusi nu joci .. Te rog frumos Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chris Cooper Posted August 11, 2016 Share Posted August 11, 2016 Zaebali deamu cu "da banii, da banii". N-am cash kzdms, am o casa level 25, nimeni sin voi n-are level sa i-o dau. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted August 11, 2016 Author Share Posted August 11, 2016 Zaebali deamu cu "da banii, da banii". N-am cash kzdms, am o casa level 25, nimeni sin voi n-are level sa i-o dau. We, intră și dă-i buylevel dacă nu ai dat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chris Cooper Posted August 11, 2016 Share Posted August 11, 2016 Stai sa instalez si eu samp pe htc-u meu. One seccc bro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted August 11, 2016 Author Share Posted August 11, 2016 Măcar și pe telefon fix, da sa dai buylevel. Link to comment Share on other sites More sharing options...
South Monologue Posted August 11, 2016 Share Posted August 11, 2016 https://www.youtube.com/watch?v=18sdgVYo3HQ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kawse Posted August 11, 2016 Share Posted August 11, 2016 O suferit putin Max asta http://i.imgur.com/d51lUA6.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chris Cooper Posted August 11, 2016 Share Posted August 11, 2016 Ala doar sa sufere poate Blea nii dor de wars cu mouse si comp normal, nu cu laptop cu care tre sa stau cppy+paste la knopshele care nu lucreaza si uneori cand gliuceste mouse cu touchpad mai merg pe turf Inca o saptamana :3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SS Wehrmacht Posted August 11, 2016 Share Posted August 11, 2016 @@Kawse, Tu nu ai suferit ca ai luat ban? Hai vad ca Paul macar odata ne-a ascultat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kawse Posted August 11, 2016 Share Posted August 11, 2016 @, La cat ati plans pe report, normal ca iau ban. Stai calm, ca joc curat. Poti sa te dai mare smecheras, dar maine ma vezi iar pe turf @, Sunt tigani|tarani prin Romania asta care joaca cu PC d'asta din anii '95 care de aghe prind si eu 15 FPS pe turfs si nu mai plang ca tine #alintashiuni Di Copchil. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chris Cooper Posted August 11, 2016 Share Posted August 11, 2016 @@Kawse, Tu nu ai suferit ca ai luat ban? Hai vad ca Paul macar odata ne-a ascultat. I-AUZI, ASTA CARE FACE -15 CU AIM IN PC NE INTREABA PE NOI, BAIETII CURATEI DE CE NU SUFERIM ))))))))) MOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
xProcoP Posted August 12, 2016 Share Posted August 12, 2016 Noroc patani. Buna dimineata. Cum la voi? Unii sunt pregatiti pentru warurile de azi, altii nu. Si si fasi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted August 12, 2016 Author Share Posted August 12, 2016 Eu sunt pregătit, simt ca azi prind un best. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kawse Posted August 12, 2016 Share Posted August 12, 2016 Hai noroc, ce mai ziceti pe aici Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted August 12, 2016 Author Share Posted August 12, 2016 Zdr, ma uit la JO. Numa și Suleyman o câștigat la 800m Link to comment Share on other sites More sharing options...
xProcoP Posted August 12, 2016 Share Posted August 12, 2016 Zdarova, si mai fasiti? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts