Dyablox Posted January 20, 2015 Author Share Posted January 20, 2015 We q7, eu am inceput sa dau pe bani de când nio spart contul, da daca ma rugai îți dădeam po patanskii. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Castle Posted January 20, 2015 Share Posted January 20, 2015 @, nu ti cred da plb ini place sa ascult povesti Eu caroce mam gindit sh daca vrei pa putem duminica sa esim la Acaju Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bacteria Posted January 20, 2015 Share Posted January 20, 2015 @, deamu.. @, povești blea ăto realinosti, a poh băi o să vedem, da macăr să mai luam pe cineva, în 2 nu-i chiar temă Link to comment Share on other sites More sharing options...
Castle Posted January 20, 2015 Share Posted January 20, 2015 @, eu mai eu vreo 3 patani Bai da acolo temple ii precis 100??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bacteria Posted January 20, 2015 Share Posted January 20, 2015 @, aftficeaiu, ți-am arătat meniul da care înc 3? parc vii la strelcă blea, eu a să mă tem de voi sau îs de-anoștri? eu dacă ceva îl eu pe McMod, da mare tolc din trînsu nu-i :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Castle Posted January 20, 2015 Share Posted January 20, 2015 @, nishte gopnishi de la mine Nush daca xBlitzz sau John o sa vrea sa mearga Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bacteria Posted January 20, 2015 Share Posted January 20, 2015 @, gopniși blea ai găsît ș tu Eii, John. amul începe să se fută cu mintea, Dya la fel..poate soția mea xBlitzz a merge.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Castle Posted January 20, 2015 Share Posted January 20, 2015 @, nush poate Igor o sa mearga Bai la mine pe raion is multishor gopnishi, ei cum nu chiar Posta Veche da tot oleaka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Castle Posted January 20, 2015 Share Posted January 20, 2015 (edited) Amuia kancretna o fost lag Edited January 20, 2015 by PoH RaiMonD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bacteria Posted January 20, 2015 Share Posted January 20, 2015 @, da tu unde trăiești? nu nahui, la mine tot Link to comment Share on other sites More sharing options...
Castle Posted January 20, 2015 Share Posted January 20, 2015 @, Buiucani City Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bacteria Posted January 20, 2015 Share Posted January 20, 2015 @, tu ești pizdos dac cu city am acolo eu o fetițăă :3 pi deleanu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Castle Posted January 20, 2015 Share Posted January 20, 2015 @, eu is la Flacara Bai pe 23 ii smoky night :3 de la 21:00-04:00 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bacteria Posted January 20, 2015 Share Posted January 20, 2015 @, eu am lucrat vara asta pe-acolo și za Smoky Night? undi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Castle Posted January 20, 2015 Share Posted January 20, 2015 @, la un hookah club in centru Blea da mama cind o sa auda ca ii pina la 4 precis ini da voie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bacteria Posted January 20, 2015 Share Posted January 20, 2015 @, și za cuvant hookah? nu cumva la tipografia 5? eupahodu o să mă duc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Castle Posted January 20, 2015 Share Posted January 20, 2015 (edited) @, hookah ii kalian Oleaka dupa centru pe C. Negruzzi 2 Se numeste T-RE Edited January 20, 2015 by PoH RaiMonD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bacteria Posted January 20, 2015 Share Posted January 20, 2015 @, hookah blea pizdeeeț mai ai șeva cuvinte samadelinîe? aa bleaaaaaa 23 îi vineri sucaaaaa, suca, suca Link to comment Share on other sites More sharing options...
Castle Posted January 20, 2015 Share Posted January 20, 2015 @, cacbi hookah ii in engleza treb sh eu s ma laud c stiu engleza Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bacteria Posted January 20, 2015 Share Posted January 20, 2015 @, iaibu nu am știut, măcar ceva învăț blea suca vinerea asta un mujîc m-o chemat la dînsu în sat s bem, altu tot m-o chemat la el în sat că tipa are o dniuhă ș tipa să punem muzon tătă noaptea, ș paliubomu a s fie de băut da blea, cacbî eu în fiecare vineri mă duc acasă. Da eu nu am văzut-o pe mama de vreo 2 săptămîni, a s-o uit la față blea.. tac șto mne delati? a, da +smoky night Link to comment Share on other sites More sharing options...
Castle Posted January 20, 2015 Share Posted January 20, 2015 @, nush cum vrei Eu cacb vineri vreu da nu cred mama sani daie voie Da duminica daca tot sa prini merjim Caroce eu o fut la somn ca mama o venit sh ma e la huisasit eu is poet iopta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bacteria Posted January 21, 2015 Share Posted January 21, 2015 @, davai, nb..mai vorbim săptămîna asta suka, amu spam cu cine fac? eu aghe ni-am pus s fac niști pilmeni s crap, da tu deam te culci amuș poate a veni mcmod Link to comment Share on other sites More sharing options...
FOG Yamato Posted January 21, 2015 Share Posted January 21, 2015 La culcari ca miine ii waru la cari ii parvin pe shei din LV Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bacteria Posted January 21, 2015 Share Posted January 21, 2015 @, și mă futi pe mine war-u tău? eu îs bezrabotnîi..eu mă duc s crăp pilmeni Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted January 21, 2015 Author Share Posted January 21, 2015 Zdr. Q7 o aa dau si eu cu spamu, pl si ma întreci Succes la școală. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts