Castle Posted January 28, 2015 Share Posted January 28, 2015 Blea eu vad ca spameru deam doarme Caroce ma pun in pat sh citesc la istorie mai departe Deam cacta nb Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted January 29, 2015 Author Share Posted January 29, 2015 Zdr. Succes la școală. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xBlitzz PoH Posted January 29, 2015 Share Posted January 29, 2015 (edited) Hi ce fac patanii ? Licina noi :eu,John,dyablo,raimond dam batae la bilogie))))) profa tipa explica tema)) http://i.imgur.com/r6qxs0V.jpg http://i.imgur.com/vXRXOrM.jpg. Raimond huinioi stradaet)))) Edited January 29, 2015 by xBlitzz VIP Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mango. Posted January 29, 2015 Share Posted January 29, 2015 Bai eu suka v-am spus sa nu va mai aud cu LoL. Si daca vreti sa stiti, LoL o casit de la dota. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xBlitzz PoH Posted January 29, 2015 Share Posted January 29, 2015 Bai eu suka v-am spus sa nu va mai aud cu LoL. Si daca vreti sa stiti, LoL o casit de la dota. Tipa esti rau da? Sa nu va aud cu dota LoL , Samp si video 18+ asta da tema Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted January 29, 2015 Author Share Posted January 29, 2015 Zdr. Bliț ai uitat sa spui ca RaiMonD ii cel din stânga Link to comment Share on other sites More sharing options...
xBlitzz PoH Posted January 29, 2015 Share Posted January 29, 2015 Zdr. Bliț ai uitat sa spui ca RaiMonD ii cel din stânga Chiar sorry Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bacteria Posted January 29, 2015 Share Posted January 29, 2015 Zdr mujîși, am adornit suca aseară cu laptop-u deschis jucandu-mă Raimond în costum, huiase dalban :D Băi Mango, ne pizdi..Dota îi huinea, ne nado sporiti, eu le-am încercat pe amandouă Suca azi după perechi am căutat ULIM-u vreo oră kzdms ne învîrtem ărin centru, zato am găsit sală :3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mango. Posted January 29, 2015 Share Posted January 29, 2015 Si rau bai, eu uvajesc Dota, da LoL nu. Sa facem o strelka LoL vs Dota. Dota castiga. Sunte 10 mill de jucatori in dota. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bacteria Posted January 29, 2015 Share Posted January 29, 2015 șădz băi cuminte, eu nuștiu cîți suntem da plbm LoL îi mai pizdataia Dacă nu le-ai încercat pe amandouă, nu știi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chris Cooper Posted January 29, 2015 Share Posted January 29, 2015 (edited) Noroc am venit acasa.@, bai el huinioi stradaet, cum o zis si blitz, el de 5 ani de cand il stiu vine la scoala in acelasi costum si aseeasi cravata.El ii unicu asa dalbaiob la noi in clasa, sa nu crezi ca noi suntem prosti si degradati sa venim in uniforma Ma duc sa mananc ceva si ma duc la sala.#Nu mai sporiti care ii mai buna dota sau LoL, parca sunteti niste copii dintr-o parte, fiecare cu gusturile lui, asa k v-ajunge. Edited January 29, 2015 by Mister JohnstoN Corectarea unei greseli gramaticale. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bacteria Posted January 29, 2015 Share Posted January 29, 2015 @, ia ebaaaal băi Rai, tu cînd ti duși cu vreo padrugă tot în costum? blea, el o început Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chris Cooper Posted January 29, 2015 Share Posted January 29, 2015 @, el si laba o face tot in costumu de la scoala, am vazut eu niste pete albe pe dansu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bacteria Posted January 29, 2015 Share Posted January 29, 2015 @, dalban cum pula să umbli în costum? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Castle Posted January 29, 2015 Share Posted January 29, 2015 @, blea tu prosta pe tatmeu nu il stii (cind tata tau o sa fie director o sa ma intelegi ) Da blea precis cu padrujili es in costum @, blea eu is copchil ordonat vin in forma Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chris Cooper Posted January 29, 2015 Share Posted January 29, 2015 Saz ai ordonatule, macar 30 adjimanii fa s'apu mai graim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mango. Posted January 29, 2015 Share Posted January 29, 2015 Si bai nubishi. Johnston , la 17:10 sa fii la sala. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Castle Posted January 29, 2015 Share Posted January 29, 2015 @, shi are 30 de adjimanii cu ordonatul? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chris Cooper Posted January 29, 2015 Share Posted January 29, 2015 , tu NU esti ordonat atat timp cat te crezi mai presus ca altii si crezi ca toti is datori tie cu ceva. Ordonat inseamna sa fii capabil sa faci in toate domeniile macar cate ceva, ca umbli in costum si te viibesti ca fumezi si bei ca o jita asta nu se numeste ordonat.Sunt sigur ca o sa vad un post mai jos in care o sa vrei sa te manifesti si sa arati ca esti mai presus ca mine, pentru mine toti sunt egali, si igor si dana si Ponciku odoleanu si tu, nu ma fute sini-i acea persoana, tot om vulnerabil e.Si nu incerca sa spui ca nu te crezi mai presus decat altii, frauda ca esti Axinti si ca nu faci nihuia la anumite obiecte si ai note bune te face sa umbli cu capu pe sus.#Respect profesorii din scoala asta lu care lii P.O.H.U.I ca esti Axinti.In viata asta fiecare joaca cum poate, tu esti un actor huiovii care, cum am mai zis, se crede #REGE.Gandeste-te la cuvintele mele, ceea ce nu prea cred ca o sa faci, astept critici din partea ta, sa stiu si eu cu ce sa ma schimb. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mango. Posted January 29, 2015 Share Posted January 29, 2015 Hai gata bai dauni. Johnston tu esi din casa mai rpd. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chris Cooper Posted January 29, 2015 Share Posted January 29, 2015 @@Mango3, eu is la statie deamu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted January 29, 2015 Author Share Posted January 29, 2015 John si ii blea cu filosofia asta Eu mam dus la trenca. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Castle Posted January 29, 2015 Share Posted January 29, 2015 @, blea nii padl sa citesc shi ai scris Fa un rezumat sh mai scrie inca o data Link to comment Share on other sites More sharing options...
xBlitzz PoH Posted January 29, 2015 Share Posted January 29, 2015 (edited) Johnston sunt deacord cu cuvintele tale dar nu toate sunt corecte! Nu tin parte cu nimeni ,cu toti prietenesc si vreau sa prietenim mai departe nu conteaza esti mai prost mai bun! Dax nu e devina ca profii se tem de director fii si tu oliac mai intelegator. Dax tu blea prea mult deschizi gura, cum o zis o fata naba : Daca taceai filozof ramaneai! Cristi ian inchipueti ca esti fiu lu Maia Sandu (hotea asta greu sati imaginezi) daca erai ap stii blea de la toti copii primeai pizdeala nu cu rau da oricum. Noi suntem ce noi suntem schimbarile se fac cu timpu, si le facem daca dorim noi sa le facem nu ca ne critica cineva.Sa critici o persoana toti pot dar so intelegi intr-un sens e cam mai greu . Fiecare are plusurile sale si minusurile , dar nu avem dreptu sa criticam da toti gresim nu toti suntem ideali! Cum si am zis nu tin cu nimeni sa crezi cai tin parte lu dax sau dax sa zici cai tin parte lu cristii , imi place sa prietenesc cu ambii si sa tin legatura. Daca am ceva greseli gramaticale ma scuzati! Vreau sa fim toti veseli cam asa : Edited January 29, 2015 by xBlitzz VIP Link to comment Share on other sites More sharing options...
Castle Posted January 29, 2015 Share Posted January 29, 2015 @, blea eu nu te inteleg mai intii spui c is debil c port forma, peurma sheva de adjimanii amuia c ma cred mai presus decit altii Tu vapshe iti dai seam shi vb ??? Blea amuia spui c tipa nii ini pun nota asha da la vreun test Axinti da s copii sh la temele pentru acasa Blea inainte s spui sheva gindeste oleaka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts