Crow Posted November 10, 2017 Share Posted November 10, 2017 @DutchMan ș normal, eu vreu macăr liuboi grad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted November 11, 2017 Author Share Posted November 11, 2017 9 hours ago, Crow said: să vorbești pe /f ca la tine acasă numa maldaveni acoleo Eu si asa vorbesc pe /f ca acasa 9 hours ago, DutchMan said: Dorește cineva un grad de Donator? Eu zic sa vinzi gradul de donator, sa-ti faci un bussines Link to comment Share on other sites More sharing options...
DutchMan Posted November 11, 2017 Share Posted November 11, 2017 @rTn Dyablox VIP Am vândut deja 3, sau 4, nu mai țin minte, cu 5 euro fiecare. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crow Posted November 11, 2017 Share Posted November 11, 2017 Cum pla vapșe le fași ș cum le vinzi? dă nie unu haleavnîi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted November 11, 2017 Author Share Posted November 11, 2017 Iti da daca vii pe RPG 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crow Posted November 11, 2017 Share Posted November 11, 2017 Nu vin we zaibal acolo am cont de-a pwla și 0$.. Am aplicat ttc da nu am skill5 mech, mă simt criminal Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted November 12, 2017 Author Share Posted November 12, 2017 Asta cum ai aplica PD fara skill 5 la detective Link to comment Share on other sites More sharing options...
RM LUCAZ Posted November 12, 2017 Share Posted November 12, 2017 2 hours ago, rTn Dyablox VIP said: Asta cum ai aplica PD fara skill 5 la detective Hai ca am luat moderator la Entertainment sa ma ocup de sectiunea Anime. Cn vrea sa mai posteze acolo? Stau ca debilu, deschid topicuri, dupa 3 zile tot eu inchid ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted November 12, 2017 Author Share Posted November 12, 2017 Îi mort topicul cela we, degeaba ai luat moderator. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crow Posted November 12, 2017 Share Posted November 12, 2017 După ce am ieșit din NR, un pidar mă zaibe ș i-am făcut post, amu lideru mă roagă să șterg postu nihuia detca Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted November 12, 2017 Author Share Posted November 12, 2017 Da tu esti rau we. Treb sa intru macar azi sa fac log, ca nu am intrat de vineri. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crow Posted November 12, 2017 Share Posted November 12, 2017 eu rău? nișiodată mîine blea am 2 strelși mă fut de râs mâine blea treb s fac skill 5 la mech pân mâine, da eu mă duc amu s beu ș deam mîine îs ocupat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted November 12, 2017 Author Share Posted November 12, 2017 Motiv strelka, daca ceva ma bag si eu. Numa sa fie dupa ora 15 ca eu o sa fiu motivat atunci sa pizdesc pe cineva. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted November 13, 2017 Author Share Posted November 13, 2017 Lucaz, tu de când vorbești în numele moldovenilor? Încă puțin și spuneai ca noi pentru bani sosim huiu. Eu blea am lvl 68 și merg pe faggio, cerșesc droguri la war și pentru bani nici măcar nu trec la teste log. Nii până în pl de bablo, sa ajung eu sa sparg contul pentru avere? Serios? Și sa nu te fută și facem noi cu conturile noastre, ca nu joacă cine vrea pe ele. Mulțumesc pentru reputația pe care ne-ai făcut-o. Cu respect Dya. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RM LUCAZ Posted November 13, 2017 Share Posted November 13, 2017 14 minutes ago, rTn Dyablox VIP said: Lucaz, tu de când vorbești în numele moldovenilor? Încă puțin și spuneai ca noi pentru bani sosim huiu. Eu blea am lvl 68 și merg pe faggio, cerșesc droguri la war și pentru bani nici măcar nu trec la teste log. Nii până în pl de bablo, sa ajung eu sa sparg contul pentru avere? Serios? Și sa nu te fută și facem noi cu conturile noastre, ca nu joacă cine vrea pe ele. Mulțumesc pentru reputația pe care ne-ai făcut-o. Cu respect Dya. Lasa nahui, crezi ca mai stiu ce am spus lasa ca am dat expemple asa. Da wai, pe rpg2, e altfel treaba, daca nu ai bablo esti hui sabacii(rpg2) prosta aici nahui toti isi iau masini, case, biz-uri etc. Toti cu Hidden nahui. Sa spargi conturi chiar e interesant, mai faci si un ban pe deasupra Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted November 13, 2017 Author Share Posted November 13, 2017 Prosta data viitoare sa vorbesti doar in numele tau. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RM LUCAZ Posted November 13, 2017 Share Posted November 13, 2017 8 minutes ago, rTn Dyablox VIP said: Prosta data viitoare sa vorbesti doar in numele tau. Horosho, m-am lasat dus de val. Prosta cred ca majoritatea dintre noi suntem toti smecheri, adica nahui, eu pe tn te respect (20k posturi, pohui clan, Dyablox Team) la fel si pe iZy, Kawse, Skyntei Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crow Posted November 13, 2017 Share Posted November 13, 2017 și za huinea we, și vă sfădiț Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted November 13, 2017 Author Share Posted November 13, 2017 Prosta noi chiar am abuzat candva si am facut milioane. Eu personal am naibit cativa jucatori pentru bani. Da amu am realizat ca am fost prost. Si nu ma mandresc deloc cu asta. Joc sa:mp din placere, nu din profit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DutchMan Posted November 13, 2017 Share Posted November 13, 2017 (edited) On 11/11/2017 at 0:42 PM, Crow said: Cum pla vapșe le fași ș cum le vinzi? Am un prieten care nu are card bancar, și îmi dă mie bani cash (reali) pentru a îi pune gold. Comandă destul de mult gold, are o avere destul de mare pe mai multe servere. Iar eu la fiecare 50 euro, creez un cont nou de shop, pentru a dărui sau a vinde gradul de donator. Dacă nu știai, Dyablox și iZy au gradul oferit de mine. On 11/11/2017 at 0:42 PM, Crow said: dă nie unu haleavnîi Te știu? Alte nickname-uri? 25 minutes ago, rTn Dyablox VIP said: Prosta noi chiar am abuzat candva si am facut milioane. Eu personal am naibit cativa jucatori pentru bani. Da amu am realizat ca am fost prost. Si nu ma mandresc deloc cu asta. Joc sa:mp din placere, nu din profit. Hehe, bugul cu busul Pâcat că a fost găsit, însă oricum, nu putea să dureze o veșnicie. Când l-am descoperit nu intenționam să fac milioane, maxim 2-3kk, pe atunci trebuia să muncești sute de ore pentru un bullet, însă când din senin un necunoscut cumpără Palat pe vinewood și CNN LS, desigur că pare suspect. Câte amintiri, mai am și screenshot-uri pe undeva, trebuie să le găsesc. Edited November 13, 2017 by DutchMan Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted November 13, 2017 Author Share Posted November 13, 2017 7 minutes ago, DutchMan said: Te știu? Alte nickname-uri? Ista ii Q7, o abuzat si el cu noi atunci 8 minutes ago, DutchMan said: Hehe, bugul cu busul Câtă distracție. Da, nu ca acu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crow Posted November 13, 2017 Share Posted November 13, 2017 8 minutes ago, DutchMan said: Te știu? Alte nickname-uri? Alex_Workout .q7 hz cum mai eram. dacă știi de bugul cu busul înseamnă că mă știi și pe mine Link to comment Share on other sites More sharing options...
DutchMan Posted November 13, 2017 Share Posted November 13, 2017 (edited) @rTn Dyablox VIP Îmi amitesc de un sașa însă nu știam cine e. 6 minutes ago, Crow said: Alex_Workout .q7 hz cum mai eram. dacă știi de bugul cu busul înseamnă că mă știi și pe mine Te țin minte. Eu am fost acela care a descoperit bugul Din păcate am făcut deja ticket pentru acordarea gradului lui LiviuC. Oricum, consider că nu ai mare nevoie de el, nu ești foarte activ. E doar o culoare și un badge, nimic foarte important, la urma urmei. Edited November 13, 2017 by DutchMan Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted November 13, 2017 Author Share Posted November 13, 2017 Tu l-ai descoperit si mi le-ai spus mie, iar eu deja lui Raimond aka Castle, si dupa deja au aflat toti moldovenii Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crow Posted November 13, 2017 Share Posted November 13, 2017 3 minutes ago, DutchMan said: nu ești foarte activ. blea, eu numa în poh spamez și deam în facțiune, nu mă bag peste tot dacă mai ai dă ș mie unu 1 minute ago, rTn Dyablox VIP said: dupa deja au aflat toti moldovenii eu hz cum am aflat atunci da pașlo paehala mai ales cu bindu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts