Jump to content

P.O.H.U.I - Discutii

Dyablox
 Share

Recommended Posts

Zdr la toti demult nu nea mai auzit , vam pregati asa un mic video

Vizinonare placuta

P.S Uitativa tot ca la ura e tat pricolu ++++++++++++++++++++ 1 va rog :D

Edited by Sp1keee

We, eu nam ședință pe conți mare, in general, in si lv nu so făcut niciodată ședință =))

Prima am la clan unde o zis ca îmi da Rank, după am la si la unde cred ca ieu 3 și ultima la ttb unde tot o zis ca îmi da Rank.

@, pasiba bratok.

Bai baieti, ii pizdetzu, mi-am gasit muzicalinii tzentr a lu mama, ii vechi, da poh, suka si mai rupe, bine ca nu am dat 1200 lei pe unu nou, aista ii tare AHUENII, 2 boxe cat ecranu de la comp si un BASS de imi vine sa-l pup. Are dahuia navaroate, karoce m-am vliubit eu :D

Aghe astept maine sa fiu singurel acasa si SA O DAU TAREEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE.

@, pasiba bratok.

Bai baieti, ii pizdetzu, mi-am gasit muzicalinii tzentr a lu mama, ii vechi, da poh, suka si mai rupe, bine ca nu am dat 1200 lei pe unu nou, aista ii tare AHUENII, 2 boxe cat ecranu de la comp si un BASS de imi vine sa-l pup. Are dahuia navaroate, karoce m-am vliubit eu :D

Aghe astept maine sa fiu singurel acasa si SA O DAU TAREEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE.

Gg bratok dai foiala , ble am iesit cu tata la o "caffea" blea am iesit la plimbare am ajuns la ciocana la verisoarmeA , blea da-s bat pizdets , nustiu daca maine o sa ajung la scoală )))) dac seva paneati i prostiti)))))

Edited by xBlitzz VIP

@, =)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Bai vezi ca tu mie imi trebuiesti maine, imi trebu cablu care sa unesc compu cu tzentralu, pahodu de asela de care cautam de balu' bobocilor, kr4 nu stiu precis de care, trebuie sa vb, sa vii, le zici la profi ca ai fost la tara.