R e l u Posted June 8, 2020 Share Posted June 8, 2020 Just now, Ubermensch said: good boi le meriți pe deplin: awwww, ce frumos din partea ta, sa traiesti Link to comment Share on other sites More sharing options...
LiviuC Posted June 8, 2020 Share Posted June 8, 2020 (edited) 5 minutes ago, Ubermensch said: așteptam să scrie cineva că nu știu cum să pun quote al edit îl am și pe ăsta în watch list din septembrie, că eu aștept să vină vara ca să o dau în seriale. uite că aici nu coincid, o dau mai des în MILF-uri (dacă vrei, începem și asupra temei date o dezbatere ca în PM ) Ascultă aici. Forumul este o pajiște, un drum, însă nu unul oricare, ci un drum pe care îl urmează o ființă a naturii numită: oaie. Acest drum nu duce nicăieri, nu duce la niciun punct exact, ci pur și simplu oaia merge pe el, fără nici o direcție, fără intenția de a ajunge într-un loc exact. Analog, cum pe acest drum oaia dă cu capul de un copac și înțelege că trebuie să meargă pe alt drum, la fel și userul dă de un topic unde i-e interzis să posteze și înțelege că trebuie să meargă pe un alt topic, adică pe o altă cale. Analog cum oaia are o libertate îngrădită de niște obstacole și se poate mișca prin tot acest teren atât timp cât nu depășește acele obstacole, la fel și userul de pe forum are niște obstacule formate de topicuri unde nu-i este permis să posteze. Iar, în fine, cum oaia are un câine care o oprește când o ia pe calea necorespunzătoare, adică atunci când aceasta se abate de la calea ei, la fel ar trebui să ai și tu un stăpân care să te îndrumeze spre calea ta atunci când te abați prin astfel de topicuri unde posturile tale nu își au locul. Claire vrei sa spui ca nu-i milf? cauta pe google de la ce vine MILF well, probably pentru tine ea e doar M, nu si ILF totusi, gusturile nu se discuta Edited June 8, 2020 by LiviuC 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gone for good Posted June 8, 2020 Share Posted June 8, 2020 5 minutes ago, LiviuC said: Claire vrei sa spui ca nu-i milf? cauta pe google de la ce vine MILF well, probably pentru tine ea e doar M, nu si ILF totusi, gusturile nu se discuta aici nu am ce spune, dom'le însă spuneam de Ha... și huioznaet cu mai departe, că nu vreau să schimb pagina, însă știu că începe cu litera H Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted June 8, 2020 Author Share Posted June 8, 2020 Bună seara băieți, ce faceți? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gone for good Posted June 8, 2020 Share Posted June 8, 2020 4 minutes ago, Dyablox said: Bună seara băieți, ce faceți? ne batem pula facem mișto de alții, nimic nou. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LiviuC Posted June 8, 2020 Share Posted June 8, 2020 12 minutes ago, Ubermensch said: aici nu am ce spune, dom'le însă spuneam de Ha... și huioznaet cu mai departe, că nu vreau să schimb pagina, însă știu că începe cu litera H a, Haley chiar daca nu intra in categoria ceea, oricum e buna Link to comment Share on other sites More sharing options...
gone for good Posted June 8, 2020 Share Posted June 8, 2020 4 minutes ago, LiviuC said: a, Haley chiar daca nu intra in categoria ceea, oricum e buna teen e teen, milf e milf intra în prima zic eu ps deschide poll să vedem ce zice comunitatea Link to comment Share on other sites More sharing options...
LiviuC Posted June 8, 2020 Share Posted June 8, 2020 3 minutes ago, Ubermensch said: teen e teen, milf e milf intra în prima zic eu ps deschide poll să vedem ce zice comunitatea da, ne-o mai ramas sa vedem si ce opinii au labarii de aici Link to comment Share on other sites More sharing options...
gone for good Posted June 8, 2020 Share Posted June 8, 2020 43 minutes ago, LiviuC said: da, ne-o mai ramas sa vedem si ce opinii au labarii de aici Ariana Grande, n-am nici un dubiu ca doar arata de parca ar fi in pubertate, ca ei 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zewTs. Posted June 9, 2020 Share Posted June 9, 2020 Asa de-a pl cand te trezesti la 5 si vii in sat la bunica ca sa sapi fantana ma rog, nu eu sap, eu o sa duc pamantul... #zaebalvreuacasavotatidodon Link to comment Share on other sites More sharing options...
gone for good Posted June 9, 2020 Share Posted June 9, 2020 1 hour ago, uN Lieutenant said: Asa de-a pl cand te trezesti la 5 si vii in sat la bunica ca sa sapi fantana ma rog, nu eu sap, eu o sa duc pamantul... #zaebalvreuacasavotatidodon 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted June 9, 2020 Author Share Posted June 9, 2020 Poate pe tine te-o naibit și tu de fapt sapi nu fântână ci propriul mormânt. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gone for good Posted June 9, 2020 Share Posted June 9, 2020 (edited) Dragi colegi, vă doresc o marți cât mai minunată și că razele iubitului nostru Dumnezeu să-și facă simția lor prezență în frumoasele noastre nimi, pline de viață și de speranță zdr. o fut la sapat vb diseară Edited June 9, 2020 by Ubermensch glm. o cafă și la dat restanța fmm Link to comment Share on other sites More sharing options...
zewTs. Posted June 9, 2020 Share Posted June 9, 2020 (edited) 31 minutes ago, Ubermensch said: Dragi colegi, vă doresc o marți cât mai minunată și că razele iubitului nostru Dumnezeu să-și facă simția lor prezență în frumoasele noastre nimi, pline de viață și de speranță zdr. o fut la sapat vb diseară degeaba am venit caroce. Telefonu mai are 11%, incarcator n-am, pizdet edit: a 10% deamu Edited June 9, 2020 by uN Lieutenant Link to comment Share on other sites More sharing options...
.Sokiable Posted June 9, 2020 Share Posted June 9, 2020 Salutare uratilor Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted June 9, 2020 Author Share Posted June 9, 2020 Salut și ție. Link to comment Share on other sites More sharing options...
.Sokiable Posted June 9, 2020 Share Posted June 9, 2020 Cum jituha =))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted June 9, 2020 Author Share Posted June 9, 2020 Da parcă norm, la tine? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RM LUCAZ Posted June 10, 2020 Share Posted June 10, 2020 Bună dimineața Link to comment Share on other sites More sharing options...
.Vlad Posted June 10, 2020 Share Posted June 10, 2020 Bună dimineața lume. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RM Iaroslav Posted June 10, 2020 Share Posted June 10, 2020 Buna dimineata! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gone for good Posted June 10, 2020 Share Posted June 10, 2020 Poll: Ce să fac azi? a) Să învăţ pentru a-mi lua restanţa b) Să rup serialele de pe Acasa TV d) Să gioc Minecraft sau d) Să-mi bag mâna în chiloţei Votati, va rog eo, ca pentru mine decizia e grea. PS Lit. d) se face indiferent de rezultatele poll-ului. Say no to drugs. Period. Link to comment Share on other sites More sharing options...
.Sokiable Posted June 10, 2020 Share Posted June 10, 2020 Neata Link to comment Share on other sites More sharing options...
R e l u Posted June 10, 2020 Share Posted June 10, 2020 1 hour ago, Ubermensch said: Poll: Ce să fac azi? a) Să învăţ pentru a-mi lua restanţa b) Să rup serialele de pe Acasa TV d) Să gioc Minecraft sau d) Să-mi bag mâna în chiloţei Votati, va rog eo, ca pentru mine decizia e grea. PS Lit. d) se face indiferent de rezultatele poll-ului. Say no to drugs. Period. ai 2 de d) acl Link to comment Share on other sites More sharing options...
gone for good Posted June 10, 2020 Share Posted June 10, 2020 19 minutes ago, R e l u said: ai 2 de d) acl atunci facem de 2 ori al 2-lea d) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts