Jump to content

SEMA 2014: Noul Yenko 427 Camaro duce mai departe traditia muscle car-ului


Skipper
 Share

Recommended Posts

1hut0z.jpg

Un motor V8 de sapte litri, o transmisie manuala in sase rapoarte si jante in cinci spite cu design clasic. Intr-o lume care pune tot mai mult accentul pe eficienta si practicabilitate, noul Yenko 427 Camaro pare vulgar si ridicol, exact ca un elefant intr-un magazin de portelanuri. Pentru pasionatii adevarati insa, asa arata perfectiunea in materie de muscle car-uri. Disponibil la vanzare intr-o editie limitata la numai 50 de exemplare, noul Yenko 427 Camaro reprezinta visul oricarui iubitor de muscle car-uri, impresionanta creatie ce poarta semnatura americanilor de la SLP atragand atentia tuturor cunoscatorilor prin inscriptiile 427 intalnite atat la nivelul aripilor fata, cat si pe portbagaj.
30cnkf7.jpg
2lo546q.jpg
2qa33uo.jpg
Si daca tot a aflat toata lumea cu ce avem de-a face sub capota, tinem sa precizam ca unitatea V8 de sapte litri vine la pachet alaturi de un compresor TVS 2300, plus alte cateva modificari pentru un total de 700 CP. O transmisie manuala cu sase rapoarte, preluata de la Corvette ZR1, si un sistem de tractiune spate completeaza fisa cu specificatii tehnice.
In ceea ce priveste aspectul estetic, lista cu imbunatatiri se limiteaza la o simpla restilizare a partii frontale si posterioare, la care se mai adauga si un eleron proeminent pentru portbagaj. Dupa cu precizam si la inceput, rolul de atractie principala ii revine setului de jante in cinci spite, Torq-Thrust-style, oferite in compania unei perechi de anvelope Goodyear Eagle F1. Detaliile oficiale cu privire la noul Yenko 427 Camaro se opresc pentru moment aici, insa este de asteptat SLP sa se fi "ocupat" si de suspensia, respectiv sistemul de franare din dotarea muscle car-ului american.
x0zkno.jpg
19s2mp.jpg
a2rn8k.jpg

 

Sursa: 4tuning.Ro

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.