Jump to content

Cotovelea: Elevii din clasa a III-a vor învăţa de pe tablete din martie 2015

fiendishfish
 Share

Recommended Posts

Elevii din clasa a III-a vor învăţa de pe tablete din martie 2015, pe aceste terminale, care vor fi achiziţionate prin licitaţie, urmând să fie instalate manuale digitale şi alte aplicaţii necesare în procesul educaţional, a declarat minstrul pentru Societatea Informaţională, Răzvan Cotovelea.

elevi_tableta_11405500.jpg

"Fără nicio discriminare, toţi cei aproximativ 220.000 de elevi din clasa a III-a vor primi tablelete în luna martie 2015. Valoarea estimativă a licitaţiei se situează în jurul a 20 milioane de euro, 85% din bani urmând să fie acoperiţi din fonduri europene", a spus Cotovelea, prezent la lansarea Strategiei Naţionale privind Agenda Digitală pentru România 2020.

El a adăugat că elevii din clasele a II-a şi a IV-a vor primi tabletele spre finele primului semestru din 2015.

"Pentru fiecare clasa, valoarea licitaţiei se ridică la circa 20 milioane de euro. Practic, pentru clasele a II-a, a III-a şi a IV-a, necesarul de tablete se ridică la 500.000 de unităţi", a spus ministrul, potrivit mediafax.ro.

Sursa: http://www.realitatea.net/cotovelea-elevii-din-clasa-a-iii-a-vor-invata-de-pe-tablete-din-martie-2015_1568225.html

Asta chiar nu-mi place! De ce? Deoarece in viata de zi cu zi, nu cred ca la un birou (chiar daca se foloseste calculatorul) cand va trebui sa rezolvi ceva, sau sa faci o chestie importanta cu un document, il faci cu tableta. Raspunsul este nu, il faci cu un pix, si o foaie. De aceea dupa parerea mea, invatamantul prezent este destul de bun, nu depinde de profesori, ci de noi. Daca vrem invatam si fara tablete / calculator.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.