Jump to content

[Tutorial]GTASA Fixes - Ro

NeutRu
 Share

Recommended Posts

Toata lumea s-a saturat sa fie dependent de SandBoxie pentru a putea intra pe server cu 2 conturi sau sa intre pe cele 3 servere simultan asa ca am cautat si iar am cautat dar nimic,nu am gasit nici un program mai simplu si care sa functioneaze fara sa ia prea multe resurse asa ca m-am hotarat si am rugat un prieten care este geniu as putea zice si l-am pus sa analizeze bug-urile jocului si motivul pentru care nu se poate intra pe 2 jocuri odata.Dupa ceva timp in care ne-am tot chinuit am ajuns la un fisier lipsa la care am reusit sa ii dam de capat si sa il reproducem.Probabil acest "bug" a fost lasat intentionat dar acum am gasit solutia in 3 pasi simpli:

1.Descarcati acest fisier .rar : Click

2.Dezarhivati continutul in directorul C:/Program Files/Rockstar Game/GTA San Andreas

3.Puteti deschide cate jocuri doriti si va puteti juca linistiti pe toate cele 3 servere simultan fara a depinde de alte programe complicate!

Atentie, aveti nevoie de modul CLEO pentru a folosi acest mod.

Sper ca v-am ajutat! Bafta!

Edited by Kelton

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.