Jump to content

[TUTORIAL]Cum sa faci o aplicatie mai buna

RiNTH
 Share

Recommended Posts

Am vazut ca multi au probleme cu accederea intr-o factiune,asa ca m-am decis sa le dau o mana de ajutor.

1)Marea problema este Paragraful in care trebuie sa te autocaracterizezi.Multi cred ca acolo trebuie sa scriem foarte mult pentru a-l impresiona pe leader dar insa nu este asa.Acolo trebuie sa scriem doar ceea ce ne caracterizeaza intradevar.Un exemplu de autocaracterizare:

Ma numesc Cristi/Andrei/Robert/Ion/Vasile,am 10/11/12/13/14/1516/17/18/19/20 de ani,sunt un baiat cu cei 7 ani de acasa,sunt o fire puternica si nu cedez usor.Stiu sa muncesc in echipa foarte bine ,sunt o persoana sincera ,cinstita si sociabila.Imi plac persoanele cu care pot sa am o discutie calma.Nu-mi place minciuna,prostia si persoanele care se dau mai importante decat restul lumii.Deobicei ma acomodez repede intr-un grup nou.Imi place sa fiu punctual si corect cu toti cei din jur,pun suflet in tot ceea ce fac.Deobicei cand mi se acorda sanse nu o dau in bara.

Acesta este doar un model nu trebuie copiat cap-coada deoarece nu toti suntem identici adica nu toti avem chiar aceleasi caracteristici,iar daca mai multi playeri copieaza aceasta autodescriere leaderul is v-a da seama si ii va respinge pe majoritate.Incercati macar sa schimbat cat de cat.

2)O alta problema a playeriilor este Paragraful in care trebuie sa spunem ce ne atrage la factiune la care aplicam sau de ce ne dorim sa intram in factiune.Aici nu trebuie in nici un caz sa laudam factiune ca de genul: "Leaderul este foarte bun iar membri excelenti" trebuie doar sa spunem clar de ce dorim sa facem parte din factiunea respectiva.Prin urmare uitati un MODEL pentru factiunea Los Santos Police Department:

Imi doresc foarte mult sa intru in Los Santos Police Department deoarece este una din factiunile cu o influenta sporita pe server dar si factiunea pe care o respect foarte mult iar majoritatea membrilor din acest departament sunt seriosi si stiu sa lucreze in echipa. Membri sunt foarte intelegatori si caldurosi cu playerii noi si deaceea cred ca ma voi adapta la colectiv.Imi place foarte mult justitia iar de accea cred aici imi este locul.

3)Cea dea treia problema este intrebarea "Cat timp iti petreci pe server fara AFK?":Multi dintre noi spunem 6-7-8-9-10 ore,insa noi la level 30 avem 10 ore jucate.Asa ca daca va aflati pintre playerii care au un level mare doar pentru ca ai folosit /sleep cititi acest model:

In prezent joc 5-6-7 ore pe server,desi am foarte putin ore jucat este adevarat.Inainte nu acordam prea mult timp acestui joc il lasam mai mult pe sleep dar acum am inceput serios sa joc iar activitatea mea a crescut,deci nu ar trebui sa ma judecati pentru orele jucate.

Cu aceste 3 Modele de postare puteti impresiona un leader pentru accederea intr-o factiune.

Acest topic este creat doar pentru a ajuta playeri mai noi pe server care le e greu sa intre intr-o factiune.Sper ca acest topic sa fie tratat ca atare si sa nu fiu batjocorit in reply-uri.Va urez succes tuturor civililor care doresc sa faca parte dintr-o factiune.

Daca cumva te-am ajuta nu ezita sa apesi butonul de +1

care se afla chiar sub acest text

Please don't copy!Te roog sa nu copiezi!

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.