Jump to content

TENSIUNI în PSD. Rovana Plumb propune SANCŢIONAREA lui Cătălin Ivan. REPLICA europarlamentarului.

Lowley
 Share

Recommended Posts

catalin_ivan1_50617300.jpg

Preşedinta organizaţiei de femei a PSD, Rovana Plumb, a anunţat că va cere mâine, în Comitetul Executiv al partidului, "sancţiuni dure" pentru europarlamentarul Cătălin Ivan pentru că ar fi adus acuzaţii grave la adresa Vioricăi Dăncilă şi a Gabrielei Vrânceanu Firea.

Președintele Organizației Femeilor Social-Democrate, Rovana Plumb, a declarat, sâmbătă, într-o conferință de presă, că duminică, în cadrul Comitetului Executiv Național al PSD, va solicita în numele organizației pe care o reprezintă sancționarea dură, potrivit Statutului partidului, a europarlamentarului Cătălin Ivan, ca urmare a afirmațiilor acestuia la adresa colegelor sale de partid Gabriela Firea și Viorica Dăncilă.

"Mă surprinde declaraţia Rovanei Plumb, nu am avut nicio discuţie. Din câte ştiu eu, ai voie să ai o opinie. Nu înţeleg unde este supărarea Rovanei Plumb. Nu am spus nimic împotriva partidului", a replicat, în exclusivitate la Realitatea TV, europarlamentarul Cătălin Ivan.

Sursa -> http://www.realitatea.net/sanctiuni-dure-in-psd-rovana-plumb-propune-excluderea-lui-catalin-ivan-din-partid_1591316.html

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.