Jump to content

Plangere-Ikarus14-Abuz de /back, tp la mine fara sa-i dau acc

DjPilu
 Share

Recommended Posts

Eram acasa, si m-am trezit ca a venit ikarus cu tp la mine si a incercat sa ma omoare...am dat /spawn si am lasat itemele in enderchest apoi a venit iar ikarus si m-a omorit de nenumarate ori apoi a coborat la noi in ,,sufragerie,, si a deschis usile cu toate ca aveam /lock pe ele si mi-a spart toate armor stand-urile pe care aveam armuri enchantate,iar apoi a inceput sa rada de noi ca luam ban ...apoi a spus ca daca ii facem reclamatie pe forum avem ban permanentpost-81263-0-90864500-1419177734_thumb.pngpost-81263-0-90864500-1419177734_thumb.pngpost-81263-0-44149100-1419177744_thumb.png,unele au fost prea mari ca sa le postez, stoian.andrei33 --id de skype daca nu ma crezi iti arat si restul

Draga DJPilu, eu cu BuLy si GuessWhoo radeam intre noi de faptul ca voi credeti ca suntem admini. Nu vorbeam cu tine, pentru cultura ta generala. Dadusem tpa la IRapphael si mi-a dat accept, eu stiind ca e casa ta, am luat coordonatele si le-am pastrat. Cand ai intrat pe sv am zburat pana acolo si te-am omorat. Punct.

Nu aveai cum sa intri in casa fiindca toate usile erau blocate, la fel si jos cand ai spart armor stand-urile cu armurile pe ele...usile erau blocate ...iar tu nu ai zburat ci te-ai teleportat fiindca ai aparut dintr-o data in spatele meu si ai inceput sa ma ataci

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.