Jump to content

Lucy (2014)

Jurjak KIA
 Share

Recommended Posts

lucy-705989l.jpg

• O descriere a filmului: Lucy este o tanara din Statele Unite aterizata prin Taipei care ajunge pe mainile unei grupari mafiote. Femeia este obligata sa transporte in stomac un nou drog – CPH4 – dar evenimentele iau o turnura cu totul nebanuita. Batuta si lasata aproape inconstienta, Lucy are parte de o a doua sansa in viata – daca putem spune asa. Drogul intra in sistemul ei si blondina devine in doi timpi si trei miscari un soi de mutant.

Chichita povestii o reprezinta misterul ce inconjoara creierul uman. Cat la suta din el folosim noi? Putin. Ce s-ar intampla daca am ajunge sa folosim 20%, 60%? Dar 100%? Am ramane oameni? Am evolua? Suntem capabil sa rezistam unui asemenea upgrade? Logica stiintei ne spune ca astfel de fenomene nu se petrec peste noapte. Nu ne trezim genii a doua zi si nu ajungem sa controlom cu mintea alti oameni, sa manipulam energia si propriul corp. Asta se petrece cu Lucy.

Luc Besson spune o poveste frumoasa, preluand cate ceva din “Transcendence”, “A.I.”, “Minority Report” si al sau film “Nikita” iar ideea in esenta este interesanta. Ne intriga.

• Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=6Vu081NOorA
  • Poze:
    lucy-374352l-510x337.jpg
    lucy-703880l1-510x338.jpg
  • Părere personală: Un film genial ce m-a făcut să îmi pun anumite semne de întrebare asupra anumitor lucruri, merită vizionat pe deplin şi îl recomand cu cea mai mare încredere.
  • Sursa: Click

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.