Jump to content

B-Zone TV - Prezentare Koenigsegg CCX.

NUSUNTasK
 Share

Recommended Posts

Titlul clipului: Koenigsegg CCX
Gen: Prezentare.
Data: 02/02/15
Scurta prezentare: In al 3lea clip al meu, m-am gandit sa fac o prezentare la masina Koenigsegg CCX, am tinut cont de sfaturiile primite din partea voastra, mai am pana la ceva de calitate, astept in continuare pareri, sfaturi si va multumesc. Conduceam cam prost pentru ca si filmam si conduceam..
Link:

Felicitari pentru munca depusa dar ( intodeauna am ceva de comentat :)) ) :

1. Daca nu poti sa filmezi la rezolutie maxima macar seteaza anti aliasing la 2 sau 3 pentru a scoate acele linii "patratoase" daca intelegi ce zic. Spre exemplu in la secunda 0:08 se vede linia de jos a masinii in "trepte" si marginea strazii.

2. La o prezentare ar trebuii sa iei cadre mai apropriate cu masina, incearca sa filmezi cu camhack pentru crade mult mai bune cum ar fi de la roti sau din laterala masinii.

In reste e bine, ma bucur ca ai inlaturat acele dungi negre si faza de la 0:40 pana la 0:45 a iesit chiar bine. Felicitari pentru munca depusa.

@,

Organizarea nu este buna stiu, dar despre effecte si mod, nu ti-ai dat parerea, e primu si ultimu reply ce-l dau la posturile pentru +1 accept orice parere, sfat, in limita bunului simt, cu toate ca-s la inceput si nu ma pricep asa bine, imi dau interesu si muncesc, nu pun suflet sa aud ironii.

Pe viitor incearca sa uiti de programul CamHack si si sa folosesti CamHunt pentru a-ti usura munca intr-o astfel de prezentare, (poti atasa camera pe masina in timp ce o conduci / un zoom foarte mare a camerei si multe alte efecte imaginative), spor!

Frumos, eu iti voi da +1 de incurajare.

Totul la inceput este greu, pana inveti. Nu te lasa fiule ! ;):P

@, cum a spus si Skyntei, daca vrei sa faci un clip in care prezinti o masina ce se deplaseaza, foloseste Camhunt.

Incearca sa tai scenele filmate in asa fel incat sa nu prinzi "startul", in care masina si camera stau pe loc.

Orcine urmareste clipul, de la 0:53 la 1:03 pierde atentia asupra masinii, nu mai e in primplan. Ai grija la detalii pe viitor, nu te grabi sa termini un clip!

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.