Jump to content

Ofer rent cu 1$ in cartier F4L /findhouse 69

G T X

Recommended Posts

Hey tu, da tu! Ai nevoie de 1 casa mare,frumoasa, cu parcare mare, si multi rent-eri? Cred ca eu stiu solutia potrivita pentru tine. Vino la /findhouse 69 si eu te voi ajuta.

Vrei să stai la 1 sămânță cu prietenii si n-ai unde? Te ajut eu, la mine la casa sunt amenajate banci unde poți mânca câte semințe vrei tu.

Ai nevoie de 1 masina rapida? La casa mereu gasesti 3 masini deschise de tipul infernus,turismo,sultan.

Ai nevoie de un elicopter cu care sa poti admira orasul? Te ajut eu, la casa mea gasesti 1 elicopter MOV, deschis mereu.

Ai nevoie de 1 MonsterTruck sa te distrezi cu rpietenii? Te ajut eu, la casa mea gasesti 1 MonsterTruck negru, deschis mereu.

Dacă dorești să dai rentroom la mine la casă esti binevenit. Playerii cu level 2-7 beneficiaza de ajutor. Nu stii cum sa-ti iei licentele? Te voi ajuta eu, Vrei sa aplici intr-o factiune? Te ajut eu.

Nu rata ocazia, /findhouse 69! Rentroom 1$. http://imgur.com/a/E2POH#0

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.