Jump to content

Problema conectare server.

Highlander

Recommended Posts

Întrebarea / Nelămurirea:Nu merge sa ma conectez pe rpg2.Pe rpg1/3 merge normal.Dupa partea cu :Connecting to 83.... imi apare You are banned from this server. Si faza e ca si daca vreau sa fac cont nou tot asa imi apare.Am postat la unban si am aflat ca nu am ban pe ip/cont.De ce imi face asa?
Screenshot (în caz că este necesar): http://prntscr.com/619z81

Defapt am sters tot gta-ul.Si cand am dat rr la pc , mi s-a conectat din greseala la alta retea de internet.De la niste vecini.Si cand am incercat de pe aia a mers....Dupa am intrat inapoi pe a mea si tot banned imi dadea.Probabil are ceva ip-ul meu.Trebuie sa-l schimb , nu e de la sa:mp.Puteti da T/C , am rezolvat partial =))

Defapt am sters tot gta-ul.Si cand am dat rr la pc , mi s-a conectat din greseala la alta retea de internet.De la niste vecini.Si cand am incercat de pe aia a mers....Dupa am intrat inapoi pe a mea si tot banned imi dadea.Probabil are ceva ip-ul meu.Trebuie sa-l schimb , nu e de la sa:mp.Puteti da T/C , am rezolvat partial =))

Trebuie să îți schimbi ip-ul sau să faci cerere de unban în topicul serverului pe care joci.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.