Jump to content

[BUG] ...Level+Bani

TziTziAleczu

Recommended Posts

Ala e score mai nu level....

Pad daca nu le ai cu SAMP`u nu te mai baga ;)

1. Wipe la bani

2. Levelul nu are cum sa se restarteze ;)

3. Lasal pe Alin/Razr sa raspunda

la level e imposibil sa se intample...la bani mi sa intamplat acuma 2 zile...ma lasasem pe /Sleep cu 250k la mn si cand m-am intors de la antrenament aveam banii pe 0.......

P.S:Padvlad daca joci pe server FUN e Score daca joci RP e LEVEl=)))

Imi rezolvati si mie cu bugu asta? am print am detoate ce naiba mai astept atat ca mam saturat creca am 1 sapt si ceva de cand am problema asta si ma tot amanati m-am saturat.....rezolvati-o cat mai rpd >....>>>>VaMULTUMESC>>>

E imposibil sa-ti dispara levelul, doar daca cineva ti-a editat contul din sql (am vorbit cu cei care au acces si niciunul nu ti-a modificat levelul deci aceasta ipoteza nu e adevarata). Bun, am verificat la playing hours si am vazut ca ai 129 de ore, iar eu care am tot level 16, am 450 de ore (e adevarat ca nu se pun orele in care stai afk dar nu cred ca ai stat tu 300 si ceva de ore din 500 posibile ...). Si nu in ultimul rand, de ce ai facut poza la tab cand aveai level 16?

In concluzie tu nu ai avut niciodata level 16 ... poza a fost editata!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.