Jump to content

Propunere SA:MP

Giuliano

Recommended Posts

Salut dragi playeri B-Zone.Vreau sa va spun ceva ce cred ca nimeni nu a mai cerut asta vreodata.As vrea sa propun ca modul vechi,de la versiunea veche de SA:MP sa revina.Ma refer la modul cu Rroms,LCN,Yakuza si etc.Multi vor sa se intample asta pentru ca acel mod este tuturor drag.Daca ar putea RazR sa faca din nou modul,sau daca il are sa il puna pe host,ar fi perect.Hostul il voi cumpara eu de la B-Zone iar RazR va pune modul.Daca se poate,va rog mult de tot,toata lumea iubeste acest mod.Cu aceasta propunere vine si o intrebare.Pot cumpara un Host B-Zone SA:MP pentru v2.3 ? Sau cum era.. ? Va rog , faceti asta , platesc eu hostul ..

Sper ca aceasta propunere sa fie acceptata.

Ceea ce face pe B-zone asa de special este faptul ca tot timpul are ceva nou fata de celelalte servere.O revenire la modul vechi,cu mafiile acelea ar fi copierea altor servere,pe cand cu aceste mafii serverul va avea tot timpul ceva original.

Tu esti mai special de faci topic? exista topic pentru propuneri ... daca e inchis, astepti sa fie deschis. Si in plus propunerea ta e total aiurea, lipsita de argumente si fara nicio logica.

PS: Scrie cu alt font ca nu se intelege mare lucru.

CLOSED!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.