Jump to content

[B-Zone TV] King of The City Defeated - Old 2010 Movie!

marmaduke2k10
 Share

Recommended Posts

Titlul clipului: King of The City
Gen: Racing , Social
Data: Încărcat pe 27 aug. 2010
Scurta prezentare: Pe scurt e vorba de Racing , 2fast2furious style. Eu vin in orasul pe care Gabb04 il detinea, eh restul vedeti voi in film :D
Link:

Notes :

- filmul este facut in 2010 , deci au trecut 5 ani

- filmul este editat, filmat de mine ( Marmaduke ) . Mi-am facut un alt cont deoarece dupa acel film din 2010 m-am lasat de samp, si am uitat orice informatie legata de el, forum account ,in-game account etc.

Am facut acest post deoarece intentionez sa ma apuc iarasi de SA:MP doar pentru a face astfel de filmulete ( bine-inteles, pe diferite teme). Dar prima si prima oara intentionez sa fac Part 2 al acestui film. Intrebarea este, daca revin ,este cineva dispus sa participe la "shooting" ?

Astept feedback-ul vostru, intrebari ,sugestii ,i'm open to anything!

Have a great day!

Frumos, iedeea la fel.

Dar daca te uiti atent la acel mod de subaru, cand intri / cobori din el skin-ul se da in sus si da urat in video..

Si ar mai fii ceva, sa acoperi numele personajelor, bine daca spui ca a fost facut acum 4 ani si ceva, aproape 5... Mna

Si sa incerci un program mai bun decat camHack, asta daca vrei sa iasa si mai bine ;)

Eu ti-am dat +1 si daca vrei, te ajut cu mare drag.

Talent, e din 2010. Pe atunci nu erau din astea :))

Pentru "vremurile" alea a iesit foarte frumos. Ar fi o chestie sa incerci sa-l refaci, dar cu "tehnologia" movie actuala, cu NPC-uri, fara tag-uri de nume, cu programe mai bune, ai inteles tu...

Frumos, iedeea la fel.

Dar daca te uiti atent la acel mod de subaru, cand intri / cobori din el skin-ul se da in sus si da urat in video..

Si ar mai fii ceva, sa acoperi numele personajelor, bine daca spui ca a fost facut acum 4 ani si ceva, aproape 5... Mna

Si sa incerci un program mai bun decat camHack, asta daca vrei sa iasa si mai bine ;)

Eu ti-am dat +1 si daca vrei, te ajut cu mare drag.

Chestiunea cu masina cand intra si iese personajul e din cauza versiunii de SaMp care era pe atunci...nu e din vina modului..

Cu numele si astea da, intradevar in ziua de azi se poate face mult mai bine. Cum am mentionat, filmul este facut acum 5 ani.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.