Andutz0r Posted March 19, 2015 Share Posted March 19, 2015 Salutare, sufar niste probleme la GTA am pc bun si mi se tot blocheaza. Sa va prezint pe scurt pc-ul.. Placa video:2gb dedicata ATI 4GB RAM Procesor I3 Imi poate spune cineva de ce merge asa si setarile le am la low si folosesc putine moduri.Cine ma ajuta sau stie sa lase reply sau pm me dau +1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skyntei Posted March 19, 2015 Share Posted March 19, 2015 Pentru inceput incearca sa-ti reinstalezi jocul, nu ne bagam la problemele PC-ului sau la sistemul de operare. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andutz0r Posted March 19, 2015 Author Share Posted March 19, 2015 Oare este din cauza GTA-ului il ma pe stick de multa vreme si de acolo il i-au nu de pe net.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ANDREI ZIS SI BANUL RAMANE Posted March 19, 2015 Share Posted March 19, 2015 Problema cred ca este de la HDD. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDaniel Posted March 19, 2015 Share Posted March 19, 2015 @, Descarcă versiunea hoodlum a jocului. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andutz0r Posted March 19, 2015 Author Share Posted March 19, 2015 Imi poti da un link te rog frumos? Aici sau in PM te rog Link to comment Share on other sites More sharing options...
TH3K1NG Posted March 19, 2015 Share Posted March 19, 2015 @, ai spus chiar tu, ai GTA-ul instalat pe stick. Pune-l pe ceva cu o viteza de citire mai mare. Am avut si eu aceeasi problema. Aveam freeze-uri foarte scurte (microstuttering) in joc cat timp il aveam pe un Hard Disk Western Digital Blue de 1TB, apoi l-am pus pe un SSD si mergea ca uns. Iti recomand sa faci acelasi lucru, sa muti GTA-ul pe un drive cu o viteza de citire mai mare (pe Hard Disk de exemplu, ca are viteza de citire mult mai mare ca a unui stick). Pe stick se tin alte chestii, gen aimbot-ul, dar nu GTA-ul... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andutz0r Posted March 19, 2015 Author Share Posted March 19, 2015 Nu ai inteles nu este pe stick, ma refeream cand fac windowsul niciodata nu scot alt gta de pe net ci il iau de pe stick Nu ai inteles nu este pe stick, ma refeream cand fac windowsul niciodata nu scot alt gta de pe net ci il iau de pe stick Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giovanni Posted March 24, 2015 Share Posted March 24, 2015 @, Este de la Windows, probabil, daca ai licenta de la Windows de pe net, dupa mine cel mai bine este sa-ti cumperi o licenta.. sau de la placa video care ruleaza mai greu si incepe sa ti se blocheze. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andutz0r Posted March 24, 2015 Author Share Posted March 24, 2015 AM REZOLVAT CER T/C Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skyntei Posted March 25, 2015 Share Posted March 25, 2015 Problema a fost rezolvata. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.