Andutz0r Posted March 29, 2015 Share Posted March 29, 2015 Întrebarea / Nelămurirea / Ajutor:Cand imi bag fixes.asi in folderul principal GTA i-au automat crsh Screenshot (în caz că este necesar): Nu este necesar. Alte precizări: Daca am nevoie de alt fisier va rog dati-mi pm cu link dau +2 cui ma ajuta Link to comment Share on other sites More sharing options...
AIM AlexDOUD Posted March 29, 2015 Share Posted March 29, 2015 Eu pe asta il am. Imi merge perfect fara nici o problema.(apasa pe "Download 2" dupa ce se termina timpul de asteptare, pentru ca "Download 1" nu merge) --> http://fisierulmeu.ro/546WFHN3LLRM/fixes-rar.html P.S.: Vezi ca nu poti sa dai +2 la un post, maxim +1. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FaNnaTyk Posted March 30, 2015 Share Posted March 30, 2015 Probabil Fixes.axi pe care il ai tu nu suporta celelalte moduri incearca sa afli ce mod nu suporta sau ia un Anti-Crush (dar nu prea recomand ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.