Jump to content

Problema samp, pliz ajutatima

DistrugatorulDeOase

Recommended Posts

Sall, mi-am instalat astazi programul de audio: Realtk AC'97 audio si acuma imi apare o eroare la samp cand il deschid:

Grand Thef Auto Sa cannot find Audio card installed

Pliz va rog foarte mult, va dau si +100 daca ma ajutati, va rog frumos

OMG, fara samp nu ai ce sa faci? ai o viata du-te pe afara trage o gura de aer nu mai sta pe calculator ca obsedatu.

Pe dekstop jos ai o bara de start, in dreapta sunt mai multe alea, "un monitor cu un stecher" si " o boxa cu niste d`astea -))" daca e un x pe el daia nu-ti merge sa intri in samp, am patit si eu.

OMG, fara samp nu ai ce sa faci? ai o viata du-te pe afara trage o gura de aer nu mai sta pe calculator ca obsedatu.

Pe dekstop jos ai o bara de start, in dreapta sunt mai multe alea, "un monitor cu un stecher" si " o boxa cu niste d`astea -))" daca e un x pe el daia nu-ti merge sa intri in samp, am patit si eu.

nu am nis un x, cand am instalat acel program sa dus totul, mam dus in C si am sters acel program si tot nu merge, lam reinstalat sampu tot nu merge si am dat si restart la PC dar tot nu merge, am instalat un fel de microsoft, dar cum sterg un microsoft? ca in Control Panel nu apare.

@@DistrugatorulDeOase,Dute i ncontrol panel, accel driver iti apare acolo ?

Daca nu urmeaza urmatorii pasi :

1. Click dreapta my computer.

2.Manage.

3.Device manager.

4.Acolo iti apar toate drivere care le ai in calculator, alege "Sound, video and game controllers"

5.Dai click dreapta.

6.Unninstall.

7.Dai un restart la calculator.

8.Intra pe internet --> google.

9.Scrie "driver scanner", download.

10.Dai scann la driverele pc-ului.

11. Daca iti cere sa-l cumperi sau sa bagi un cod baga-l pe accesta "DS-GWGRQ-YHADX-BQ39M-BKFKH-NQ9J2-TEMLG"

Daca nu-ti merge nici asa, numai stiu, reinstaleaza windows-ul.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.