Rashid Posted May 8, 2010 Share Posted May 8, 2010 Am vrut sa platesc un hitman sal omoare pe unu am scris /contac numele si suma de bani si peste 20 de secunde BAN Link to comment Share on other sites More sharing options...
William Posted May 8, 2010 Share Posted May 8, 2010 Avai lag.. nu e bug [ Cum functioneaza Hitman Agency ] Fiindca FOARTE MULTI nu stiu ... cum merge treaba m-am gandit sa le spun aici. Pe cine poti pune contracte ? - Pe orice player care nu este in Hitman Agency. Si cat poate sa 'coste' un contract ? - De la 10.000$ - 200.000$ pe playerii care nu-s in PD/FBI/NG. - Pe un PD/FBI/NG poti pune 1 contract de 100.000$. Si daca dau de mai multe ori /contract nume suma, ce se intampla ? - Se creeaza un contract si se aduna ... exemplu daca ai dat /contract alin.maest 10000 de 10 ori ... faceti si voi un calcul 10x10000=100000 deci va fi un SINGUR contract in valoare de 100.000$ ... Si daca alt player pune contract tot pe aceasi persoana care am pus si eu ? - La fel ca mai sus ... nu se creeaza alt contract. Am pus contract-ul, de ce nu-l omorati ? - Exista un sistem ... /portable - > contract - > givehit. Cum sa va explic ... incepe de la id 0 pana la cel mai mare id si daca id 0 are contract pe ala pica .. dupa mai dam odata contracts sa zicem ca intre id 0 si id 31 nu are nimeni contract ... si id 32 are, il ia pe id 32 ... si tot asa. Ce garantie am eu, ca o sa-l omorati pe x ? - Toate persoanele ... care au un contract 'mor' ... suntem Hitman Agency ne tinem de cuvant. Eu pun contracte, imi ia bani, dar unde se duc defapt ? - Cand omoram persoana respectiva ... primim si banii, nu va faceti griji, nu fugim cu banutii. Cate contracte pot sa pun ? - Cate vrei. In cat timp o sa-i omorati ? - Depinde ... Va rog ... nu mai dati TV pe membrii Hitman Agency ... incetati cu SMS-urile ... sau sa ne sunati sa ne spuneti ca ati pus contract pe x ... sau ca NU l-am omorat pe x s.a.m.d. ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
crisrko Posted May 8, 2010 Share Posted May 8, 2010 este de la lag Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexander Posted May 9, 2010 Share Posted May 9, 2010 Se rezolva printr-o cerere de unban. Closed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.