AsAsIni Posted May 12, 2010 Share Posted May 12, 2010 Buna seara asi dori sa stiu si eu dece nu ma vrea nimeni la nicio firma ( Tho Car Comunity ) ( Taxi Cab Comunity ) ? In primul rand am level 6! Cunosc bine harta! Nu am probleme! Asi dori ca cineva bun..cu..inima sa imi poata da si mie un job ..bunicel! Dar nu joburi' secundare ca palea le pot lua din joc! Ma intereseaza un job dupa forum ! Orice..! Va multumesc! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GaTor360 Posted May 12, 2010 Share Posted May 12, 2010 Poate Liderul are si el motivele care nu vrea sa te primeasca, de ce nu incerci la alte factiuni sau fa alta cerere dupa cateva zile. Link to comment Share on other sites More sharing options...
F4L Balon Posted May 12, 2010 Share Posted May 12, 2010 Teai gandit vreodata ca nu se scrie Tho Car Comunity ci Tow Car Company sau la Taxi Cab Comunity se scrie taxi cab company . Teai gandit ca ai cele mai proaste glume de pe server ? Ca ai vrut sa vinzi cuiva o casa care nici nu o aveai ? Ai zis lasa e o gluma dar daca tiar fi dat bani bine tiar fi prins. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AsAsIni Posted May 12, 2010 Author Share Posted May 12, 2010 In treadevar! Am vb cu adminu si mi-a spus sa imi vad de treaba ..sa ma linistesc si ca sunt nou..merit o a doua sansa..! Dar pentru voi nu exista respect! Dar tu tea gandit ca sunt disperat dupa un job dupa forum si daia am gresit acele doua factiuni? Ma rog..nu conteaza! Pt voi conteaza sa dati RESPINS! Dar si voi ati fost lafel! Am level mare 6 cea ce zic ca e bn pentru un "amator" de samp ! Dar nu apreciati ! Dece nu imi dati un job pt simplul motiv ca am zis ca vand casa? Frate multi au facut asa din cate am inteles si nu au patit nimic! nu ca asi fi vrut bani lu ala dar mi-am incercat norocu ! Adica tu nu ai dat /ad cu ca vand masina! dar defapt tu nu aveai masina ! gata ! Nu mai vb despre acest subiect! PS: Vreau un job ...balon am auzit ca esti de treaba de accea am facut aceea cerere ..findca stiam numai lucruri bune despre tn ..acum mam convins! ATI FOST SI VOI LAFEL! Uite just a inteles..sa fac o cerere peste cateva zile dar cel putin nu ma facut de rusine pe forum ca tn...! Ps: Prietene balon ce zici merit o sansa? sa ma iei? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZEW Yulo Posted May 12, 2010 Share Posted May 12, 2010 nu ca asi fi vrut bani lu ala dar mi-am incercat norocu ! Replica asta spune totul despre tine. Una este sa vinzi o masina de 10.000 $ si alta este sa vinzi o casa pe care nu o ai pe 100 mil $. Invata sa respecti lumea de pe server si o sa ai parte de mult respect din partea noastra si cine stie o sa primesti sansa de a intra intr-o factiune. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AsAsIni Posted May 12, 2010 Author Share Posted May 12, 2010 SUNT DEACORD DACA MAI GRESESC ..UITATI SA NU ZICETI CA SUNT COPIL DALA MIC SI NU GANDESC! DACA MAI GRESESC ASI DORI WARN FARA DISCUTI NU CA "SUNT NOU" ! GANDESC CA UN OM MATUR STATI LINISTITI! MI-A PARUT FF BINE CA AM REUSIT SA VB CU VOI! IMI PARE SINCER RAU DE GRESEALA MEA! PREFER SA TAC SI SA IMI VAD DE TREABA ATUNCI CAND O SA AM PRIETENI BUNI ATUNCI AM SA COMENTEZ CV..SI ATUNCI NUMAI DACA IMI PERIMT:d! BALON CE ZICI FRATE ITI VB CA DE LA PRIETEN LA PRIETEN! IMI DAI O SANSA SAU NU TE ROG SA ZICI AICI RASPUNSUL! CHIAR DAC ZICI NU EU AM SA ITI MULTUMESC FINDCA AI FOST ATENT CU MINE SI M-AI ATENTIONAT CA NU AM FACUT BINE VA MULTUMESC ! MULT NOROC SI NE VEDEM PE SERVER Link to comment Share on other sites More sharing options...
psihidelick Posted May 12, 2010 Share Posted May 12, 2010 Eu,sincer sa fiu.. nu vad rostul acestor discutii. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrei Posted May 12, 2010 Share Posted May 12, 2010 Ce fel de topic e asta? ... CLOSED! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.