LuPiTo Posted May 11, 2015 Share Posted May 11, 2015 Ouija Gen: Horror Anul apariției: 2014 Regizor: Stiles White Actori: Olivia Cooke | Ana Coto | Daren Kagasoff Durata: 89 minute O scurtă descriere: Într-o seară Debbie gasește în casă o placă veche de Ouija. Ea face cea mai mare prostie și se joacă singură. După puțin timp ea e gasită moartă. Toata lumea credea că s-a sinucis. Prieteniie ei cei mai apropiați s-au hotărât să încerce să o contacteze prin intermediul plăcii de Ouija. Laine, cea care conduce grupul, intră în contact cu un spirit pe nume D. Totul devine îngrozitor de înfiorător atunci când fiecare din grup primește același mesaj dar sub diferite forme. De aici incepe o luptă pentru supraviețuire. Trailer:https://www.youtube.com/watch?v=_T1Jj1inE8M Poze: Părere personală: Un film cu un trailer care promite multe, dar totuși nu este chiar așa de impresionant. Acțiunea este una bună, are scene care te țin în suspans sau care îți creează fiori, dar cred că se mai putea lucra la aceasta, deoarece nu sunt foarte multe. În pricipiu dupa ce am terminat acest film de văzut nu am fost impresionat, dar nici nu pot să zic că m-a plictisit sau că am pierdut o oră jumătate din viață degeaba. Deci recomand acest film pentru o seară în care vă plictisiți sau pentru o zi în ploiasă în care nu aveți de facut ceva mai interesant. Că sa păstrez "tradiția", nota mea pentru acest film este 7. Sursă: Sursa1 Sursa2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
TLG isip Posted May 18, 2015 Share Posted May 18, 2015 Multumim de topic, imi place ca l-ai facut colorat. Closed! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts