Jump to content

[BUG] Car Jacker

DragoshCosmin

Recommended Posts

Nick-ul tau: DragosCosmin

Descrierea bugului: Fac skill 5 la car jacker ma chinui 2 sapt non-stop dupa care nu ma las sa ma urc in masinile de la case :| Intrebarea mea pt ce am mai facut skill 5 ? pt ce mai e denumirea de car jacker ? eu cred k ar trebui la jobu asta de la skill 1 sa poti urca in orice masini inafara de factiuni k de asta ai zice car jacker sa furi ... PS . In Real Life Nu Poti Fura Masinile Incuiate ? Sau cum ..... E Non RP Treaba asta RazR :| Cars = Masini Jacker = Furt pai cum sa o furi daca nu imi da voie lockedu ? In viatza reala daca vad un X5 inchis nui pot sparge geamu si sa intru in el sau ce ? :| Dupa 2-3 sapt te trezesti k nush pt ce ai muncit atat :| si din 15 in 15 minute pe degeaba :|

ScreenShot(s): ma credeti pe cuvant .....

PS. Macar Faceti Un TOPIC NOU si aratatzi playerilor de pe b-zone ce face fiecare skill in parte si la skill diferit la fiecare job ... sa nu ne mai pacalim unii pe altii :|

sign !

E aiorea , si eu am muncit mult sa fac lvl crezand ca merge sa deskizi orice masina , dar m-am oprit la lvl 4 (cand mai am 30 de masini de dropat pt lvl 5) cand am auzit ca nu poti sa deskizi masinile de la case... e aiorea dar nu cred ca razr poate face ceva , asa e facut modul...

sign !

E aiorea , si eu am muncit mult sa fac lvl crezand ca merge sa deskizi orice masina , dar m-am oprit la lvl 4 (cand mai am 30 de masini de dropat pt lvl 5) cand am auzit ca nu poti sa deskizi masinile de la case... e aiorea dar nu cred ca razr poate face ceva , asa e facut modul...

La GM Godfather originalu zice asa :

" When you have a Job, you have access to several commands.

Detective: /find.

Lawyer: /free.

Whore: /<censored>.

Drugs Dealer: /selldrugs.

Car Jacker: Jack any car & /dropcar=>>> Sa Inteleaga si Romanii care isi vor daca cu parerea pe degeaba .... Jefuiesti orice masina ( care acest lucru pe b-zone nu se poate ) + /dropcar care acest lucru inca se poate ;)

Car Mechanic: /repair /refill /duty.

Bodyguard: /guard.

Arms Dealer: /materials /sellgun.

Car Dealer: /sellcar.

Boxer: /boxstats /fight.

Paperboy: /papers /bring /deliver. "

Se poate ma dar sa scos ..... :-J

mda , am facut si eu lvl 5 azi ...aiorea rau sa nu poti sa deskizi toate masinile , te chinui ogramda pt un nimic..

edit: defapt nu poti sa deskizi nici o masina... http://www.img.b-zone.ro/images/87609263468936103515.png

Am vorbit cu cineva ... din admini si mia spus k se va rezolva problema ... asa sper si yo e NON RP ... :|

Deci in concluzie , s-a rezolvat? :-S

Asteptam sa vedem ce zice RazR el se ocupa ....

So... ?! Un admin ceva sa confirme daca se va baga faza cu "Jack any car" la carjaker 5 sau v-a ramane asa pls !

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.