Jump to content

Problema joc!

zWhite

Recommended Posts

Salut ! Am sa trec direct la subiect. Deci, dimineata am vrut sa-mi bag si eu ENB series pentru GTA, sa arate mai frumos, si l-am stricat, nu ma mai lasa sa intru in joc si toate fisierele .dll nu mai sunt bune de nimic. Am luat de pe internet fisierele .dll dar nu sunt bune nici alea. Cum pot rezolva, in afara de a descarca iar jocul, dureaza 5 ore pentru ca in zona unde locuiesc eu netul e foarte slab! Si nici in PC nu mai am jocul . Ajutati-ma cumva, va rog! http://imgur.com/7qJrBlW

L-am dezinstalat, stergand fisierele .dll , asa scrie pe net.

Unde ai gasit aceasta prostie? Majoritatea ENB-urilor postate pe net, sunt prost optimizate si sunt frumoase doar in pozele creatorului.

In cazul tau, daca nu iti placea ENB-ul trebuia sa stergi fisierul d3d9.dll din folderul principal, nu toate fisierele jocului (printre care si cele originale).

Nu ai alta solutie decat sa-ti reinstalezi jocul.

@@zWhite, Atata timp cat fisierele .dll nu sunt cele originale , de pe net crezi ca gasesti tot original :)) Nustiu de ai observat dar de ex : ai gta3.img original si cauti pe net gta3.img original descarci prima varianta si gta.sa has stopped working .Incearca sa reinstalezi GTA-ul . Nustiu daca tu esti normal cand ai sters toate fisierele .dll . :)) Dai click AICI , instaleazal pe torrent , astepti na cate 3-4 ore dar daca vrei sa iti mearga jocul , trebuie sa risti . Cine nu risca , nu castiga .

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.