Jump to content

Victor Ponta: Am solicitat să fiu audiat la Comisia juridică a Camerei Deputaţilor astăzi la ora 16:00

DutchMan
 Share

Recommended Posts

big-victor-ponta-am-solicitat-sa-fiu-aud

Premierul român Victor Ponta a declarat astăzi, la ieşirea din şedinţa Comisiei juridice, că a solicitat comisiei să fie audiat la ora 16:00, iar votul în plen asupra cererii de începere a urmăririi sale penale să fie marţi, comisia aprobând în unanimitate.

După un sfert de oră, premierul a ieşit de la şedinţa Comisiei juridice precizând că va reveni la ora 16:00, ca să-şi expună punctul de vedere. „A fost un vot unanim, n-am ce dosar să studiez şi nici n-am nevoie de avocat”, a spus Ponta, precizând că sunt cinci volume trimise de DNA, însumând peste o mie de pagini, informează digi24.ro.

La şedinţa Comisiei juridice au fost prezenţi 23 de deputaţi, membri ai comisiei. Lucrările Comisiei juridice a Camerei s-au desfăşurat cu uşile închise, fără prezenţa presei.

Amintim că Direcţia Naţională Anticorupţie a anunţat vineri, 5 iunie, că procurorii au dispus începerea urmăririi penale faţă de premierul Victor Ponta pentru fals în înscrisuri sub semnătură privată, complicitate la evaziune fiscală în formă continuată şi spălarea banilor în dosarul de corupţie de la companiile energetice Turceni şi Rovinari privind încheierea unor contracte de asistenţă juridică.

SURSA

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.