Jump to content

Ghiţă, în condeiul foştilor angajaţi: "Cu faţa asta de copil i-am făcut pe mulţi!"

BalkaToN
 Share

Recommended Posts

sebastian_ghita_poza_poza_61763100.jpg

Foşti angajaţi ai trustului patronat de Sebastian Ghiţă scriu despre comportamentul fostului mogul România TV. Jurnalistul Silviu Mănăstire face o serie de dezvăluiri despre Ghiţă în redacţie, iar Sorina Matei este de părere că "lui Ghiţă nici prin cap nu îi trecea că va ajunge să sfârşească rapid, în doar patru ani după arestarea lui Vîntu."

Silviu Mănăstire, fost angajat la televiziunea lui Sebastian Ghiţă, dezvăluie cum acesta venea şi ,,stătea cu picioarele pe masă, lăfăit. În biroul directorului România TV. Se hăhăia. Făcea concomitent analiza politică şi politica postului TV la care teoretic nu mai avea nicio acţiune. Încălca legea cu o debordanţă demnă de scopuri mai nobile. Sebi era firesc, natural, social-democrat. Aproape zilnic Sebi venea în inspecţie la "televiziunea mea". Se hăhăia mai tot timpul,'' scrie Mănăstire.

"Sebi se hăhăia pentru că lansase mai demult povestea că este protejat de SRI. Sau o lansase altcineva şi el o gonflase, prin insinuări, prin zâmbete subînţelese. "Cu faţa asta de copil i-am făcut pe mulţi", îi mărturisea Sebi lui Vîntu,'' mai spune jurnalisul.

Un alt editorial despre Ghiţă scrie jurnalista Sorina Matei, şi ea fostă angajată a postului România TV.

"Când golanul cel tânăr îl băga cu poftă în puşcărie pe golanul cel bătrân care îl îngropa chipurile prin Dealurile Moldovei, lui Sebastian Ghiţă nici prin cap nu-i trecea cum va ajunge să sfârşească şi el destul de rapid, în doar patru ani. Ironia sorţii lui Sebastian Ghiţă a făcut însă ca acest duh al sfârşitului să şi-l dea chiar acasă, de unde a început să facă cele mai multe rele, în Ploieştiul despre care toată România ştia că devenise Republica Lui", notează jurnalista.

Realitatea.net

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.