Jump to content

[AJUTOR] C-HUD.

Storm.Shadow

Recommended Posts

Întrebarea / Nelămurirea / Ajutor: Pai, mi-am instalat un C-HUD ( cu auto-instalare) dar cand intru in game in loc de viata, bani, arme si celelalte imi apare un patrat alb.
Screenshot (în caz că este necesar):
Aici'sa
Alte precizări: Am cautat oleaca pe forum si am vazut aceasi problema si la alt player ( aici ) si m-am uitat peste foldere, toate sunt scrie corect.

- La instalarea unui C-HUD, urmăriți cu atenție pașii lui și verificați să aveți CLEO corespunzător. În caz că totul vă arată 'alb', este o eroare a utilizatorului. Nu ati adaugat fisierele .txd are C-HUD-ului. De asemenea se intampla atunci cand mai aveti si alte moduri CLEO care incarca texturi din fisierele .txd, se intampla la fel, apar acele texturi 'albe'.

Este din cauza ca ai sters acele doua fisiere: InterfaceEditor.asi si cel ini sau nu mai stiu. Se vede clar ca ai folosit un Auto-Installer si chiar nu ajuta cu nimica. Adauga din nou cele doua fisiere InterfaceEditor in folderul GTA San Andreas original si daca iti da eroare de la ele, iti recomand sa dezinstalezi acel C-Hud.

Daca esti priceput la moduri imi dai te rog Fonts.txd din folderul Models din GTA San Andreas, il caut de mult timp si ar insemna mult daca o sa mi-l dai.

@@Rico Versetti, & @@RPG2 Sebastian, Am cautat modul fara auto-install. L-am gasit, l-am instalat si acum nu mai apare acel patrat alb dar nu-mi apare bara de la viata si iconitele de la arme..

P.S. @@Rico Versetti Uite aici

La fel, este o eroare a utilizatorului sau a creatorului.

Modul pe care l-ai instalat este de vină, este posibil să nu fie complet sau a greşit ceva.

Încearcă să ştergi modul, iar dacă nu merge nici aşa, reinstalează jocul.

@@PaulM, Tu crezi ca nu stiu? Am reinstalat jocul de N ori, acesi problema. Mai nou, fara nici un mod, nu-mi apare bara de la heal, wanted-ul si icontele de la arme. Astept un raspuns de la cineva care se pricepe.

Ti-am raspuns eu care ma pricep. Nu ai ce sa ii faci. Modul este facut gresit de catre creator si nu ai ce sa ii faci.

@@PaulM, Tu crezi ca nu stiu? Am reinstalat jocul de N ori, acesi problema. Mai nou, fara nici un mod, nu-mi apare bara de la heal, wanted-ul si icontele de la arme. Astept un raspuns de la cineva care se pricepe.

Nu ai încercat să cauţi pe internet modurile originale ale jocului şi să le adaugi după ce reinstalezi jocul ? S-a putut să le ştergi de tot şi să nu mai apară, chiar dacă ai încercat să reinstalezi jocul.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.