BLaze Posted July 29, 2015 Share Posted July 29, 2015 Întrebarea / Nelămurirea / Ajutor: Am doua intrebari , cred ca nu deranjeaza. 1) Unde pot face o cerere pentru GFX Designer ? 2) O problema cu GTA-ul .. nu stiu de i-am facut astazi , dar acum jocul mi se vede in patratele foarte mici , am intrat la display am editat acolo .. dupa am sterg gta._set din GTA San Andreas Userf Files .. nu stiu ce sa ii mai fac .. si prima cand ma joc GTA San Andreas imi dispar blocurile cu strazile .. parca as zbura .. Screenshot (în caz că este necesar): Nu .. nu este .. Alte precizări: Sper sa primesc un raspuns serios , nu batjocoreala , rog sa nu se dea T/C (lock topic) , astept opinia tuturor , multumesc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fistiqqq Posted July 29, 2015 Share Posted July 29, 2015 Ai încercat să dezinstalezi GTA-ul, și apoi să-l instalezi iar? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chris Cooper Posted July 31, 2015 Share Posted July 31, 2015 @@BLaze, pentru a detine badge-ul de Designer pe forum trebuie sa faci o aplicatie aici. Pentru a face cererea, aplicatiile pentru functia data trebuie sa fie deschise, ai toate informatiile acolo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skyntei Posted July 31, 2015 Share Posted July 31, 2015 @@BLaze, asteptam un raspuns in privinta problemei cu jocul. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BLaze Posted August 1, 2015 Author Share Posted August 1, 2015 Ai încercat să dezinstalezi GTA-ul, și apoi să-l instalezi iar? Am facut asta .. dar degeaba .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CBN Koverino Posted August 1, 2015 Share Posted August 1, 2015 Posibil sa fie de la placa video.. daca zici ca se vede in patratele (cel mai probabil pixelat). Incearca un reinstall la drivere, sau daca ai IntelHD, fa un update la windows. Sper ca te`am ajutat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adi007 Posted August 7, 2015 Share Posted August 7, 2015 Nu ai mai oferit raspunsuri, topic inchis (inactiv). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.