Jump to content

Chelsea își întărește defensiva

ANDY CBN
 Share

Recommended Posts

100686.jpg

Presată de vârsta înaintată a stâlpului apărării "pensionarilor" din ultimii ani, John Terry, Chelsea forțează transferul unui tânăr fundaș care deja și-a dovedit calitățile în ultimul sezon, după peste 30 de partide oficiale. La doar 21 de ani, Stones pare a fi varianta perfectă de înlocuitor, fiind și englez. Stones este cotat la 9.10 milioane de lire sterline pe siteul transfermark.co.uk însă oferta londonezilor triplează această sumă, ajungând la 30 de milioane de lire sterline. Deși clubul a transmis insistențele antrenorului Roberto Martinez de a păstra jucătorul, surse din interiorul cluburilor transmit că afacerea este foarte aproape de a fi rezolvată, suma de transfer fiind vehiculată la 52 de milioane de euro. Fundașul central și-a dat deja acordul de a evolua la Chelsea, fiind atras și de managerul londonezilor, Jose Mourinho.

Un alt transfer așteptat este cel al fundașului stânga, Abdul Raham Baba, legitimat la FC Augsburg, în Bundesliga. În vârstă de 22 ani, acesta este cotat la 7 milioane de lire, însă suma de transfer ar putea ajunge la 22 de milioane de euro. Londonezii doresc să plătească mai puțin, dar în afacere să intre și cedarea lui Marko Marin, împrumutat la Sevilla în ultimul sezon. Marin ar fi și el de acord să revină în fotbalul german, dovedindu-și în trecut calitățile pentru Werder Bremen.

Telegraph (mai multe articole) & Chelsea Fan Club Romania.

Părerea mea: apărarea este cel mai bun atac, dar nu poți ataca Real Madrid sau Barcelona în Champions League cu Willian sau Cuadrado. Ar trebui forțată ofensiva.

OFF: Am luat știrea de bază și am detaliat-o.

Edited by ANDY CBN

Sincer? Dacă ajungi să dai pe un puști la 21 de ani atâția bani... Da, au dreptate. Le trebuie un fundaș central. Și aici te contrazic, ce au Willian sau Cuadrado? În opinia mea sunt fotbaliști foarte buni și chiar fac față la Chelsea. Plus că mai au și un Oscar care compensează, Fabregas, etc.

Bun, sa trecem la alta întrebare. Atunci dacă ei caută să transfere fundaș central, de ce l-au mai adus pe Zouma? Si in locul englezului poți aduce cu acea suma alți fundași mai buni ca el, precum, Marcos Aoas Correa (PSG - I se mai spune Marquinhos) ,Varane (Real Madrid) sau de ce nu un Chiellini. Mă rog, atât am avut de spus.

@@Fanaticul, pe Varane l-a vrut Mourinho, nu e de vânzare. Chiellini are deja 30 de ani, nu mai e cap de afiș.

Cuadrado nu e jucător de UCL, nu face față nici in Premier League. Willian nu are concurență pe post, trebuie adus ceva un Draxler.

Zouma rămâne, dar se vrea o defensivă gen Terry - Carvalho (tehnic - stâncă), deci Stones - Zouma.

Se dau 52 fiindcă e englez și în Anglia ai un minim de jucători home-grown, adică pot fi și străini dar să fi jucat minim 5 ani în Anglia.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.