Jump to content

Vlad Chiricheş este anunţat titular la Napoli

ToNy BraZiliaNu
 Share

Recommended Posts

488314_488314_chiriches.jpg

Vlad Chiricheş este anunţat titular la Napoli, care va juca în această seară cu FC Porto, în primul test serios al verii pentru noua echipă a fundaşului român.

Fostul stelist ar urma să facă pereche în centrul apărării cu spaniolul Raul Albiol, scriu Corriere dello Sport şi cotidianul napoletan Il Mattino.

Jurnaliştii italieni notează că, pe Dragao, tehnicianul napoletanilor, Maurizio Sarri, vrea să vadă la lucru un prim 11 foarte apropiat de cel pe care îl are în minte pentru noul sezon.

În aceste condiţii, Chiricheş are o şansă importantă de a-şi convinge antrenorul că merită un loc de titular la Napoli.

Fundaşul de 25 de ani a debutat deja pentru noua sa echipă, în amicalul pierdut cu Nice (2-3), când a intrat pe teren în repriza a doua.

Credeti ca Vlad Chiricheş poate face fata la Napoli ? Eu unul cred ca da.

Sursa :

http://www.digisport.ro/Sport/FOTBAL/Competitii/Serie+A/Chiriches+este+anuntat+titular+la+Napoli+in+primul+test+serios+a

Edited by Tony Sepp

Din câte citisem, Napoli mai vrea să transfere un fundaş central parcă. Dacă revine forma care l-a adus la Spurs, cred că se va impune fără probleme în primul 11 al lui Napoli.

Poate reintra în formă, fotbalul italian e mult mai tacticizat și nu se bazează neapărat pe forță, unde Vlad nu excelează, ci pe tehnică, unde e ok.

Oricum, va dura ceva, deci să nu avem așteptări prea mari în primele luni.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.