Jump to content

Messi l-a primit cum nu se putea mai bine pe Arda.

ToNy BraZiliaNu
 Share

Recommended Posts

LVf8acF.jpg

Arda Turan a costat-o 34 de milioane de euro pe Barcelona, dar ar putea juca abia din ianuarie. Până atunci, se pregătește sub comanda lui Luis Enrique și a fost prezentat pe Camp Nou, la Trofeo Joan Gamper.

Mijlocașul ofensiv turc încă nu a primit un număr pe tricou, dar spune că Messi l-a primit cum nu se putea mai bine: i-a transmis că poate deveni noul decar al Barcelonei, dacă vrea numărul 10.

Arda Turan (28 de ani) nu se sperie de concurența acerbă de la campioana Spaniei și spune că a venit pentru a se impune în echipa catalană.

"Messi mi-a spus că, dacă vreau numărul 10, este al meu", a declarat Arda Turan, potrivit turcilor de la NTV Spor.

"Când am început să joc în naționala Turciei, am purtat tricoul cu numărul 14, fiindcă tatălui meu îi plăcea de Cruyff, dar celălalt număr de pe tricou este ceva de care țin cont foarte mult. Pot juca pe orice poziție. Am venit la Barcelona pentru a lupta pentru un loc și pentru a deveni o piesă importantă pentru echipă.", a adăugat fotbalist ajuns la Barcelona de la Atletico Madrid.

Sursa :

http://www.digisport.ro/Sport/FOTBAL/Competitii/La+Liga/Messi+l-a+primit+cum+nu+se+putea+mai+bine+pe+Arda+Turan+

Edited by Tony Sepp

Din punctul meu de vedere acest transfer nu îşi avea rostul. Nu neg valoarea jucătorului, dar a transfera pe zeci de milioane de euro doar pentru a crea competiţie pe posturi nu mi se pare cea mai bună idee.

Asta cu numărul 10 e doar o speculație. Să fim serioși, nu lasă Messi, balon de aur, numărul 10 pentru un jucător de valoare, dar la ani lumină de el.

Sau chiar de e adevărată, e din politețe, n-ar îndrăzni Arda în veci să accepte.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.