Jump to content

Angajez Manager la Car Rent Las Venturas [/findbiz 25].

GangGsta

Recommended Posts

Nume: Catalin_Catalin

Level: 66-67
Factiune: Red Dragon Triad
Detalii: Voi da JUMATE din produtia pe care a facut-o si daca sunt MULTUMIT voi da si mici bonusuri pe saptaman in valoare de 50.000-100.000$ (Doar daca a produs ceva serios si se tine de treaba, asa ca nu va angajati doar sa imi cereti bani aiurea).

Tot ce trebuie sa faceti este sa (Aduceti oameni la business sa inchirieze masini, ad-uri cu reclama, prieteni daca aveti sa inchirieze tot ce produce va vine voua in JUMATATE + bonusuri din partea Mea.) Cine se tine de treaba nu are nimic de pierdut si va asigur ca in cateva luni o sa aveti bani de un Infernus garantat din bonusurile mele, asta mai spun o data "Daca produce foarte bine Rent Car Las Venturas [/findbiz 25]. Faceti poza cand da-ti ad-uri/aduceti oameni sau fiecare cu metodele lui. "/ad Car Rent Las Venturas [/findbiz 25] va asteapta cu masini ieftine si bune, vino si tu si cumpara-ti masina ta!" cam asa suna un ad, daca vreti si credeti ca produce mai bine cu alt (/ad) il puteti modifica lejer.

Nick:
Level:
Factiune:
Cu ce pot ajuta:
Alte precizari:

Regulii:

1. Administratorul va beneficia de jumatate/trei sferturi din profitul bizului la zi/saptama (se va cade de comun acord).

2. Daca voi considera ca administratorul nu isi face treaba,pot angaja altul, astfel vechiul administrator isi va primi partea din profit.

3. Administratorul va avea in vedere profitul prin comanda [/bizstatus] pentru a nu avea suspiciuni in privinta mea. (Nu trag tepe dar e o masura pe care in Romania e mai bine sa o faci).

4. Administratorul va suporta anumite cheltuieli minore cu privire la /ad-uri si reclama dar 50% din ele vor fi rambursate (adica va primi banii inapoi de la mine).

5. Pentru orice cheltuiala facuta, administratorul va avea obligatia sa faca un SS si la sfarsitul zilei/saptamani sa mi le trimita pentru le rambursa.

Atentie!!!

Daca administratorul va da mai multe ad-uri dar nu va strange foarte multi clientii, cheltuiala va fi suportata de el in proportie de 100%.

6. Alte reguli vor urma

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.