ToNy BraZiliaNu Posted August 10, 2015 Share Posted August 10, 2015 Poli a pierdut din nou, iar Alexa se teme pentru postul său: "Un antrenor e ţinut de rezultate"Marius Şumudică a fost inspirat la Timişoara, unde doi jucători introduşi pe parcurs au marcat şi au adus victoria Astrei. Învins de Şumudică, Dan Alexa a ajuns la patru eşecuri în cinci etape şi se teme pentru postul lui. "Un antrenor este ţinut doar de rezultate", spune Alexa.Astra a încheiat o săptămână de vis, cu victorii împotriva lui West Ham şi Poli Timişoara. Şumudică a plecat cu punctele din Banat după două schimbări inspirate.Introdus în minutul 65, Boldrin a marcat pentru 2-1. Acelaşi lucru s-a întâmplat şi cu Iulian Roşu, care a înscris unul dintre cele mai frumoase goluri ale campionatului, la doar patru minute de la intrarea pe teren."Important e că am câştigat, că am revenit, iar pentru mine ca antrenor, e important că am reuşit să bag doi jucători care au intrat şi au marcat", a declarat antrenorul giurgiuvenilor.Învinsă şi de Astra, Poli Timişoara are cele mai multe eşecuri dintre toate echipele campionatului.
Recommended Posts