Jump to content

Cum şi-a motivat Şumudică jucătorii

ToNy BraZiliaNu
 Share

Recommended Posts

Cum şi-a motivat Şumudică jucătorii: "Le-am spus să demonstreze că sunt cei mai buni din ţară"

490123_490123_sumudica.jpg

Astra Giurgiu s-a impus cu 2-0 pe teren propriu în faţa Stelei şi a urcat pe primul loc în Liga 1. La finalul partidei, Marius Şumudică a explicat cum şi-a motivat jucătorii înaintea duelului cu roş-albaştrii.

"Sunt cel mai bucuros că am învins şi că suntem lideri. Când am pregătit meciul, le-am spus jucătorilor că pot fi lideri şi să demonstreze că sunt cei mai buni din ţară", a declarat Şumudică.

Antrenorul giurgiuvenilor a recunoscut că nu a fost mulţumit de evoluţia elevilor săi în prima repriză, dar crede că partea a doua a fost una foarte bună.

"Am făcut o a doua repriză foarte bună, am fost superiori, chiar dacă am fost obligat să schimb puţin sistemul şi să mă închid.''

''La pauză i-am intrebat dacă au uitat să joace fotbal. În repriza a doua au avut mai multă încredere, atitudine şi dorinţă. A fost o fază superbă la golul de 1-0.''

Am avut şi noroc, FCSB a avut multe ocazii. Asta e viaţa. oricum, să dea Dumnezeu să se califice în Europa. Şi ei, şi noi", a spus Şumudică.

Sursa : http://www.digisport.ro/Sport/FOTBAL/Competitii/Liga+1/Cum+si-a+motivat+Sumudica+jucatorii+Le-am+spus+sa+demonstreze+ca

Edited by Tony Sepp

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.