Jump to content

Ai idee ce poti patii de la mancarea de la McDonald's?

Sir Dave
 Share

Recommended Posts

Salut! M-am hotarat sa posted acest topic in care sa spun 2 vorbe ( la propiu) despre ce puteti patii de la mancarea facuta la Mc Donald's.

Sa va spun povestea mea:

Acum vreo 2-3 luni am mers cu prietenii mei sa mancam ceva de la Mc Donald's, iar eu am ales un BIG TASTY. Cand mancasem noi era cam ora 7-8PM. Si seara, inaite sa ma culc pe la 12:00AM m-a apucat o durere extrem de durere in care nu puteam sa stau DELOC in picioare dau intins., puteam sta doar ca pe scaun. Luasem tot felul de medicamente si. In noaptea aia dormisem doar 3 ore pentru ca ma durea burta in continuu.. A doua zi parcam pitin mai bine, dar nu foarte bine.. Parintii mi-au zis sa mananc pe paine prajita si sa pun peste ea ALMETE. A mers! Nu m-a durut burta foarte tare pentru o niste ore, dar intr-un final imi venise sa vomit, asa ca m-am dus la toaleta sa vomit, si chiciti ce am scos.. Acel BIG TASTY decla Mc.. Apropo, am uitat sa zic, am baut si multe ceaiuri si m-am pastrat hidratat ca sa nu se agraveze. Iar dupa ce vomitasem era totul bine..

Si acum 8 zile m-a luat ia durerea.. Se data asta era o indigestie! Tot de la Mc Donald's era... Mancasem tr asa 2 Mc Toast-uri... De data asta nu a fost asa grav, dar a tinut msi mult. In prima zi am bait ceaiuri multe, si am mancat numai pe regim. Am fost si la medic si acum, can postez acest topoc nu ma mai doar nimic.

In concluZie.. NU MAI MANCATI DE LA MC DONALDS! ABTINETI-VA! PUTETI RISCA FOARTE TARE SA VA LOVEAZGA NISTE GAZE CARE SE VOR PLIMBA PRIN STIMACUL VOSTRU! Daca v-a placut topicul lasati un comentariu sau un +1. Am scris de pe telefon, daca am avut greseli imi pare rau.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.