Jump to content

''The Theory Of Everything'' by James Marsh

Brody
 Share

Recommended Posts

I4R5G9P.jpg

..Inainte de a trece la prezentarea trailerului si postarea unor poze, dupa cum cere regulamentul, as vrea sa inceput cu descrierea si parerea personala ce tine de acest MINUNAT film. Acest film l-am vazut in premiera in cinematograf iarna trecuta si pot spune ca m-a marcat, placut bineinteles. Eu ca persoana ador cel mai mult filmele bazate pe povesti reale, nu toate SF-urile nasoale cu un buget mare, dar munca putina. Acest film a avut un buget de doar 15$ mililioane, insa povestea care ne-o transmite noua, oamenilor, este coplesitoare. Povestea filmului spune ca un student la Cambridge pe nume Stephen Hawking sufera de o boala ce evolueaza incetul cu incetul pana il paralizeaza aproape total. Acest student Hawking, o intalneste la o petrecere de studentie pe Jane, care mai apoi urma sa devina Jane Hawking. Dupa ce Hawking paralizeaza total si isi pierde vocea, un prieten de familie inventeaza pentru acesta un calculator cu o voce robotica ce ii reda oarecum vorbele lui Stephen cu ajutorul receptionarii miscarii ochilor si a mainii. Cu toate ca cel mai mult mi-a placut de Jane in film, deoarece in zilele de azi odata ce dai de greu, majoritatea te lasa balta, aceasta a luptat pana in panzele albe sa aiba grija de sotul si copii ei. Merita vazut acest film, cu toate astea interpretul care l-a jucat pe Stephen Hawking, un om de stiinta inca in viata, Eddie Redmayne, a castigat premiul Oscar pentru cel mai bun actor in rol principal cu prestatia sa de exceptie..era si de asteptat, deoarece filmul spune tot si vreau sa va las pe voi sa deslusiti mai departe etapele acestei capodopere cinematografice!

*descrierea si parerea sunt personale si nu au fost copiate de niciunde, multumesc cinemagia.ro pentru poza si YouTube pentru video-ul cu trailer

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.