Jump to content

Blockbusterele lunii august?

Brody
 Share

Recommended Posts

ru5DIM1.jpg

Cu totii avem un film preferat, insa preferat doar de noi sau doar de o mica majoritate de oameni. Ei bine, cuvantul blockbuster reprezinta o pelicula cinematografica ce este apreciata de de milioane de oameni la nivel global. Astazi am sa va prezint, din propria opinie care cred eu ca sunt capodoperele cinematografice debutante ale acestei luni.

YxeSJSc.jpg

*Incepem cu The Fantastic Four, sau cum unii mai spun ''Cei patru fantastici'' de la desenele difuzate pe Carton Network acum cativa ani. Conform cinemagia.ro :

''Cei Patru Fantastici, o relansare contemporană a uneia dintre cele mai longevive echipe Marvel, are în centru patru renegaţi care se teleportează într-un univers alternativ şi plin de pericole, unde suferă modificări fizice dramatice. Vieţile lor se schimbă ireversibil, iar echipa trebuie să înveţe să-şi stăpânească noile şi uimitoarele abilităţi şi să colaboreze pentru a salva Terra de o teribilă ameninţare.''

Din punctul meu de vedere, acest film isi meritape deplin locul 3 in Box-Office-ul romanesc deoarece este un SF destul de bine lustruit si chiar daca distributia nu a fost una 3D cum ne asteptam, calitatea video este la un nivel inalt!

e0Zw8ZM.jpg

*Continuam cu pelicula Self/less care, conform cinemagia.ro filmul este descris:

''Industriașul multimilionar Damian Hale (Ben Kingsley) a fost mult timp centrul universului, folosidu-se de puterea sa după bunul plac. După ce află că are cancer, acesta acceptă să se supună unei proceduri medicale revoluţionare, menite să îi readucă tinereţea.

Damian îşi înscenează moartea şi începe o nouă viaţă, departe de cunoscuţi, după ce conştiinţa să este transferată cu succes în corpul unui bărbat mai tânăr (Ryan Reynolds). Însă există oameni care nu ar permite niciodată ca imperfecţiunile procedurii să devină cunoscute, aşadar vieţile lui şi ale celor din jur sunt în mare pericol.

"Îmi doresc mai mult timp!"... Toţi gândim şi simţim aşa. Dar cum ar fi ca într-o zi să poţi obţine acest timp contra cost?! Inovatorul thriller psihologic "Self/less: Transfer de viaţă" explorează tocmai consecinţele care vin odată cu preţul nemuririi''

Ca o proprie opinie, pot spune clar ca acest film isi merita locul 2 in Box-Officeul romanesc, povestea cat si intepretarea impecabila a lui Ryan Renolds fac ca filmul sa fie vizionat cu o atentie si curiozitate iesita din comun.

OcmBQmE.jpg

*In continuare, va este prezentat The Man From U.N.C.L.E. Acest film mi-a adus aminte de capodopera cinematografica din toate timpurile, The Godfather, asta prin calitatea video, povestea peliculei, dar si interpretarea talentatilor actori (filmul inca nu a aparut, dar se pot viziona trailerele pe YouTube). Conform cinemagia.ro :

''Producţia Warner Bros. Pictures "Agentul de la U.N.C.L.E." îl aduce pe Henry Cavill ("Man of Steel: Eroul") în rolul carismaticului Napoleon Solo, în timp ce Armmie Hammer ("Reţeaua de socializare") îl interpretează pe rivalul său, KGB-istul Illya Kuryakin. Inspirat din popularul serial difuzat în 1960, filmul este regizat de Guy Ritchie şi are premiera pe marile ecrane din ţară pe 21 august.''

Sper ca acest film sa rupa topurile, deoarece dupa trailerele vazute, pot spune ca ii pot acorda cu usurinta nota 10+ si abea astept sa apara in cinematografe.

RU6cqRK.jpg

*Incheiem cu cel mai dorit film al lunii, poate chiar si al anului, cel putin de mine. Acest film, eu personal, il astept de 6 luni de cand am vazut trailerul la cinema si pot spune ca nu imi voi cheltui banii degeaba. Conform cinemagia.ro:

''Un nou film bazat pe celebra serie de jocuri. Rupert Friend este Agentul 47, un asasin neîntrecut în eliminarea ţintelor sale. Cea mai recentă misiune a sa o are în centrul atenţiei pe Katia, o tânără ce fuge de o organizaţie extrem de puternică, Sindicatul. Ce nu ştie agentul este că partenera sa îl va face să descopere lucruri incredibile despre propriul trecut, aruncându-l în acelaşi timp într-un conflict nimicitor cu misteriosul Sindicat.''

Vizionand trailerele cat si un ''behind the scenes'', pot spune ca (,) calitatea acestui film cat si interpretarea actorilor este un demna de invidiat de ceilalti producatori, asta prin simplul fapt ca pelicula este inspirata din faimosul joc ''Hitman''. Abea astept sa apara si sper sa-mi lase o impresie nu buna, ci foarte buna!

*Acestea sunt, dupa propria opinie, blockbusterele lunii august. Vreau sa multumesc cinemagia.ro pentru descrierile filmului (randurile ce se gasesc in ghilimele) si google.ro pentru imagini. Parerile cat si micile descrieri ce nu sunt regasite in ghilimele au fost redactate 100% de mine, DonBrody!

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.